perjantai 30. syyskuuta 2011

With Canon I can't

Mulla on maailman huonoin tuuri kameroiden kanssa, jo kolme Canonia on sanonut riks, raks tai poks, ja niin kävi jälleen. Ensimmäinen lens error meni kesällä ajan kanssa ohi, mutta kun kamera kosahti uudestaan, en halunnut jäädä enää odottelemaan ihmettä. Käyn varmaan näyttämässä kameraa huollossa, ja jos sen saa järkevään hintaan korjattua voisi siitä saada kivan hummailu-kameran, sellaisen, jota voi käyttää vähän huolettomammin ja kantaa laukussa (tietty suojakotelossa). Muuten kamerakorjaamo saanee siitä hyvää varaosamatskua. Harmittaa, kun tekniikan korjaaminen on nykyisin niin kallista, samalla hinnalla saa usein uuden vastaavan tai jopa paremman tuotteen, kun tekniikan kehitys on niin ripeää.

Hyvin palvellut kameravanhus.
Uusi kamerani on Nikon Coolpix L120, ja pikaisen testailun jälkeen olen tähän hyvin tyytyväinen. Tämä oli tuntuvassa alennuksessa ja kaupan päälle sai vielä kameralaukun, eli hyvä diili. Kun vielä synttäritkin sattui olemaan juuri, niin sainpa lahjarahoillekin fiksua käyttöä.
Kuva: nikonusa.com

Millaisia kameroita teiltä löytyy? Pokkari, järkkäri vai jotain siltä väliltä?

I've had super bad luck with my three previous cameras from Canon, and yet again I needed to purchase a new one. This time, Nikon! The camera is Nikon Coolpix L120, it was on sale and came with a handy camera bag. Hope this won't break straight away (thank god for insurances, though)!