tiistai 6. syyskuuta 2011

Perfect reds

Luin joskus lukioaikoinani jostain naistenlehdestä, että OPIn I'm Not Really a Waitress olisi the perfect red, joka sopii kaikille ihonsävyille. Mulla ei ole (teoreettisesta tiedosta huolimatta) koskaan ollut mitään hajua, onko ihoni puna- vai keltapohjainen tai kenties neutraali, joten "täydellisesti" ihonsävyyn sopiva kynsilakka vaikutti unelmalta. Lukiossa meikkimaniani ei kuitenkaan ollut vielä siinä vaiheessa, että olisin ostellut jotain OPIa ihan jo hinnan takia, joten fiksuna tyttönä iskin OPIn ja Mavalan värikartat vierekkäin ja valkkasin silloin Mavalan Tobagon, joka on todella lähellä OPIn sävyä. Tobagoa käytin monet vuodet, mutta nyt viimeisimmän nail etc. tilauksen yhteydessä halusin aidon ja alkuperäisen himojeni kohteen, I'm Not Really a Waitressin. Ja se on juuri sitä, mitä siltä toivoinkin!



Aivan ihana tummanpunainen sävy! OPI on kyllä onnistunut, tämä on mielestäni peittävämpi kuin Mavalan vastaava, ja varmasti osin ihan merkinkin takia pidän tästä enemmän.


Pientä kynsinauhadamagea havaittavissa, pahoittelut.
Suosikkipunaiseni on silti OPIn Russian Collectionin An Affair in Red Square, joka on ihan mielettömän upea. Ostin tämän aikoinaan, kun en löytänyt I'm Not Really a Waitressia, mutta tämä on kyllä paljon nätimpi. Tässä on aivan ihana sävy, lämpimämpi kuin I'm Not Really a Waitresissa, samoin kimaltavampi. Ei näytä parhaimmaltaan pilvisenä päivänä kuvattuna, mutta aivan ihana lakka kuitenkin. Kuten kuvasta näkyy, pullo vetelee viimeisiään, ja uuden hankinta on eessä. Tämä oli jo niin lopussa, että levittäminen oli tuskaista, joten lakkavanhus postuikin kokoelmistani näiden kynsien jälkeen.

Onko teillä suosikkipunaista kynsilakoissa tai muissa meikeissä?