sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Perhekuulumisia

Vaikka tämä blogi onkin kosmetiikka-aiheinen, halusin jakaa pienen iloisen uutisen kanssanne. Perjantaina meille muutti pieni tyttökissa, joka on aivan ihana tyyppi. Tykkää makoilla sylissä jopa tunteja, kehrää ja on ihanan rohkea ja reipas. Tämän kanssa voi leikkiä ihan niin kauan kuin haluaa, tuntuu ettei into lopu ikinä!

 
Poseeraus sujuu jo!
Pikkuisella ja talon vanhuksella on ollut hieman totuttelemista toisiinsa, vanhempi kissa on elänyt hyvin prinsessamaista mamin kulta -elämää, joten uuden pennun tulo aiheutti pientä hermostuneisuutta. Vielä mennään kuitenkin vasta ekoja päiviä, joten en ole kovin huolestunut kavereiden sähinöistä ja murinoista, varmasti ottaa aikansa totutella uuteen tilanteeseen.

Vanha veijari suosikkipuuhassaan laatikon valloituksessa.
Kissat on mulle ihan uskomattoman rakkaita, ja siksi halusin jakaa tämän teidänkin kanssa. Molemmille on sattunut todella ihanat luonteet, ovat ihmisrakkaita ja sosiaalisia, aina haistelemassa vieraat ja moikkaamassa kun tulee kotiin. Erityisesti vanhempi kissa on toiminut myös mainiona terapiakissana kavereille, joilla on ollut kissoista vähän ikävämpiä kokemuksia, sillä tätä kiltimpää tyyppiä saa hakea!

Tämän takia pariin päivään ei ole tullut postauksia, aika on vierähtänyt uutta tulokasta ihmetellessä (ja vanhaa lepytellessä) :)