maanantai 26. syyskuuta 2011

Manikyyriä mamille & paras lakka pitkään aikaan

Äiti oli meillä käymässä viikonloppuna, ja tein hänelle perinteiseen tapaan manikyyrin. Äitin kynsinauhat on aina ihan liian kuivat, ja niiden työstämisessä meneekin aina suurin aika (käytä sitä mun ostamaa öljyä niihin kynsinauhoihin!). Pohjalle laitoin 4 kerrosta OPIn I Pink I Love Youta, jonka päälle pistin búlcin glass fleck -lakkaa. Koristelut tein vaaleanpunaisella ja magentaisen glitterisellä nail art -lakalla. Strasseja vielä päälle ja valmista.



Pyysin äitiä tuomaan mukanaan Zoyan Ultra Glitters -kokoelman Novan, jolla sitten lakkailin. Upea purppurainen pohjasävy joka on täynnä violettia ja hopeista glitteriä, todella näyttävä ja kaunis, mutta aivan kamala poistaa. Kiitokset vaan blogimaailmasta löytämälleni foliokikalle, sillä saa glitterit pois niin paljon helpommin. Tässä kolme kerrosta kynsillä.



Stockmannille oli tullut Orlyn Birds of Feather -kokoelma, ja ihastuin heti sävyyn Fowl Play. Aivan upea, tumman luumun värinen pohjasävy, jossa on sinistä glitteriä ja punertavia flakeseja. Lakkasin tällä heti, ja tuijottelin kynsiäni typerästi loppuillan. Myös Sweet Peacock oli ihastuttava, mutta tämä on kyllä kokoelman ehdoton kuningatar, tämä on ihan täydellinen.



Here's a mani I did for my mum when she stayed with me for the weekend. Then, Zoya Nova on  my nails, a gorgeous colour but a pain to remove. Last but definitely not least, my new favourite, Orly Fowl Play from Birds of Feather collection. I absolutely love this polish, it'sooo pretty!