torstai 29. syyskuuta 2011

Ripsirutiini

Ajattelin esitellä tämänhetkiset ripsituotteeni, koska viime aikoina on ollut sen verran poikkeuksellinen tilanne, että olen ollut tosi tyytyväinen ripsiini. Suurin kiitos tästä kuuluu suosikilleni Neulashille, joka on tehnyt ripsistäni selvästi pidemmät ja tummemmat. Todisteeksi käyköön se, että ripseni osuvat välillä silmälasien linsseihin, jota ei todellakaan ole aimmin tapahtunut.

Rutiini alkaa aina iltapesulta, jolloin levitän Neulashia yläripsien juuriin ja satunnaisesti alaripsien ulkonurkkiin. Ennen käytin tätä päivittäin, nyt vain joka toinen tai kolmas ilta ylläpitämään tulosta. Omani maksoi 89 € ja sisältää ml tavaraa. Olen käyttänyt tätä kesäkuusta asti ja vieläkin on tavaraa reilusti jäljellä, riittoisa tuote siis.


Kuva: studioaveny.se

Meikatessani käytän aina Shu Uemuran maailman parasta taivutinta, josta minulla on tämä pienempi, periaatteessa erityisesti silmäkulman ripsille tarkoitettu versio. Maksoi muistaakseni hieman alle 20 puntaa Lontoossa, ja tämän mukana tuli muistaakseni 3 noita pehmustetyynyjä. Miinuksena mainittakoon, että noita tyynyjä ei pysty ostamaan lisää, ja Lontoon pään konsultti ilmaisi asian jotenki niin, että pehmusteiden loputtua on aika ostaa uusi, ihankuin koko tuote olisi samalla mennyt pilalle. Mielestäni tämä on typerää, sillä metalliosahan ei itse mene miksikään, ja ei tunnu kovin ekologiselta ostaa aina uutena koko taivutina.

Kuva: talkingmakeup.com
Ripsivärinä minulla on tällä hetkellä Lumenen Blueberry Volume Mascara, johon olen ollut varsin tyytyväinen. Valitsin tuuheuttavan version, koska pituudesta ei tosiaan ole tällä hetkellä puutetta. Tässä on hyvä, melko normaalin kokoinen silikoniharja, jolla saa helposti näyttävät ja klimpittömät ripset. En itse tykkää yhtään liian isoista harjoista (esim. Diorshow), koska saan niillä aikaan lähinnä sotkua ja ne on mun mielestä yksinkertaisesti kömpelöitä käyttää. Lumenen maskara maksoi  n. 17 €, mikä on mun mielestä aika kallis ihan tällaisesta markettimaskarasta, mutta ihan kohtuuden rajoissa kumminkin. Entinen suosikkimaskarani oli se Anytimen vaalenpunainen, jonka alle viiden euron hinta tuntui paljon sopuisemmalta. Harmillisesti Anytime lopetettiin Natural Coden tieltä, ja vähän liiankin tyypillisesti jouduin luopumaan suosikistani.


Tässä vielä meikitön alkutilanne ja lopputulos.  

Neulashin voimalla kasvaneet räpsyttimet
Taivutetut ja meikatut ripset.


Täytyy vielä mainita, että olen luonnollisemman ripsimeikin ystävä, pelkään klimppiripsiä ja "ripsimaskia" (keksin sanan juuri, vähän sama kuin liian voimakas meikkipohja, mutta ripsillä). Mulla on ripsien pääongelmana se, että niiden kärjet on melko vaaleat. En hae ripsiväriltä mitään megalomaanisia räpsyjä, haluan vaan, että ripset saavat lisäväriä ja voluumia, ikäänkuin my lashes but better. Levitän mascaraa yleensä vaan yläripsiin, alaripset saavat huomiota oikeastaan vaan juhlissa tai tummemmissa meikeissä.

Mitä te toivotte mascaroiltanne ja muilta ripsihärveleiltä? Haetteko runsaita ripsiä vai riittääkö luonnollisempi ehostus?

Here's how I do my lashes. My main product for nice lashes is Neulash serum which makes my lashes much longer and thicker. Every other night I apply the serum to my lash line so that the results won't fade away (for the first couple of months I applied this every night). When doing makeup, I first curl my lashes with Shu Uemura's curler (I have the smaller version of it), and then apply mascara. I'm currently using Lumene's Blueberry Volume Mascara.