maanantai 19. syyskuuta 2011

Molempi parempi

Haluaisin esitellä teille yhden kivan tuotteen, nimittäin lemppareimman poskituotteeni. Tämä aurinkopuuteri-poskipuna duo on tarttunut mukaan niinkin epätyypillisestä paikasta kuin Lontoon Primarkista, ja hintaa oli todennäköisesti sen mukaisesti hyvin vähän. Tämä vaikutti kivalta tuotteelta, ja kun hintaakaan ei muutamaa puntaa enemmän kertynyt, niin saatoin huoletta napata tämän ostoskoriin.

Pahoittelen pöydän valottuneisuutta.
Primarkin kosmetiikkalinjan suloinen pariskunta, The Happy Couple, jossa on poskipuna ja aurinkopuuteri samassa. Ulkonäöltään tämä muistuttaa minusta halpaa Benefitiä (vertaa vaikka tähän), kartonkilaatikko ja pieni sivellin mukana. Tuotteessa on runsaasti pigmenttiä ja hohtoa, ja tällä saa kevyesti laitettuna ihanan kuulaan pinnan iholle. Käytän tätä lähes päivittäin, ja käytössä tämä on ollut kestävä ja hyvä. Yllättäen myös tuotteen sivellin ei ole täysi susi, vaan käytän tätä itseasiassa aina omalla siveltimellään, enkä ole kokenut tarvetta vaihtaa toiseen. Olen kyllä kokeillut muita siveltimiä, mutta tässä toimii oma niin hyvin, että mitä sitä turhaan vaihtamaan.

Ostin Primarkilta samalla muutaman muunkin jutun, pari meikkivoide-/peitevoidesivellintä ja heleyttävän pohjustajan, ja kaikki ovat toimineet moitteetta. Siveltimet ovat olleet liimauksiltaan vähän kehnoja (sivellinosa on lähtenyt varresta irti), mutta itse sivellinosat ovat pysyneet hyvänä useita pesuja. Hintaa näillä oli 1,5 puntaa, eli todella hyvä ostos (löysin hinnan googlella, kätevää)! Heleyttävä pohjustaja on jäänyt vähän vähemmälle käytölle, mutta heleyttävistä voiteista pitävät varmaan tykkäisivät siitäkin. Varsinainen pohjustaja se ei mielestäni ole, eli meikki ei kestä pidempään tms, mutta primer lukee pakkauksessa, niin primer hän kai kokee olevansa. Aiemmin mulla oli käytössä Lumenen vastaava, ja mitään suurta eroa en ole huomannut.

Happy Couple ja Prime of Your Life swatchattuina.
Ilmeisesti Primark ei kuitenkaan myy enää kosmetiikkaa, ainakin luin eräästä brittiläisestä blogista niin. Todella harmi, sillä tuotteet olivat hintaansa nähden hyviä, ja kivat ja värikkäät pakkaukset vetosivat ainakin minuun.

Onko teistä kukaan kokeillut Primarkin kosmetiikkaa? Millaisia kokemuksia teillä on?