tiistai 13. syyskuuta 2011

Hauskaa pesua!

Tällä hetkellä kaksoispuhdistuksen jälkimmäisessä osassa vuorottelee parin muun vaihtoehdon kanssa Dr. Hauschkan Puhdistusvoide. Tämä mantelista tahnaa puristetaan tuubista n. sentin-parin mittainen pötkö, ja veden kanssa sekoitettua voidetta levitetään kasvoille painellen (tähän Hauschkalla on jopa oma metodinsa, löytyy täältä). Painelun jälkeen kämmeniin otetaan hieman lisää vettä, taas painellaan, ja vasta sitten huuhdellaan. Erikoista tässä on, että missään vaiheessa ihoa ei hangata. Kaikesta huolimatta iho puhdistuu, ja pinta jää mukavan pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi.

 
Yleisemmin ottaen Dr. Hauschkan tuotteista täytyy sanoa, että tykkään niiden tuoksuista mielettömästi! Mulla on ollut tätä aiemmin käytössä Hauschkan Puhdistusemulsio, joka tuoksui todella ihanalle, valitettavasti sen puhdistustehot eivät oikein riittäneet mulle, ja käytin sitä kaksoispuhdistuksen ekassa vaiheessa, jossa se toimi ihan hyvin vieden enimmät meikit pois. 
Kuva: drhauschka.com
Mun mielestä Dr. Hauschkalla on tosi kivasti näitä kokeilu/matkapakkauksia, joista itse kokeilin aikoinaan normaalin/epäpuhtaan ihon pakkausta. Pienet testerit antoivat hyvän esimaun tuotteista, eikä kalliita purnukoita tarvitse ostaa pettyäkseen. Mun pakkauksessa oli testerit puhdistusvoiteesta, savi- ja voidenaamioista, kasvoöljystä, kasvovesi Spezialista ja kasvohöyrykylvystä. 

En pitänyt kummastakaan naamiosta, voidenaamio hujahti ihoon samantien jättämättä kosteusvoidetta kummempaa jälkeä, ja savinaamio oli kuivaa savijauhetta, joka sekoitettiin veden kanssa naamioksi. Savinaamio lienee ihan tehokas, mutta tämä haisi liikaa savelle, enkä tästä siksi pitänyt (poikkeus ihaniin tuoksuihin). Kasvoöljy oli mielestäni oikein mukava tuote, ja sitä aion ostaa täysikokoisen tuotteen itseasiassa mitä pikimmiten. Kasvovesi oli ihan mukava, mutta hauschkaan tapaan nämä levitetään kasvoille painellen (täysikokoisessa tuotteessa suihkuttaen, ei vanulapulla, joka oli itselleni vähän erikoista (ei saa pyyhittyä meikin rippeitä, näin esimerkiksi). Kasvohöyrykylpy oli kasvojen höyrytykseen käytettävää nestettä, jonka en kokenut auttavan höyryttämistä enempää kuin mitä normaali vesihöyrytys tekee.

Pidättekö te Dr. Hauschkan tuotteista? Onko teillä millaisia kokemuksia niistä?