sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Saippuaa saavin täydeltä

Jokin aikaa sitten esittelemäni Lushin lahjapaketin saippuapakkauksista kuoriutuivat tällaiset palaset. Vaaleankeltainen Bohemian, maitokahvin värinen Vanilla in the mist ja sininen Ice Blue.


Aikaisemmin olin näistä kokeillut Bohemiania, jonka ihana sitruksinen tuoksu on todella raikas. Myös avokki pitää tästä tuoksusta, päätynee siis yhteiseen käyttöön. Ainoa miinus on se, että mielestäni tästä haihtuu tuoksu nopeammin kuin muista Lushin saippuoista, tiedä sitten miksi. Säilyttelen näitä kuivassa minigrip-pusseissa, ja muissa saippuoissa tuoksut ovat pysyneet hyvänä jopa yli vuoden ajan! Tämä ihanuus pitää siis käytellä varmaankin ensimmäisenä pois alta, etteivät tuoksut mene hukkaan.
Kuva: lush.fi
Vanilla in the mistissä on aivan ihana, vaniljainen tuoksu. Ei ollenkaan esanssinen, joka selittyy tämän sisältämällä vaniljatanko uutteella. Tuoksun perusteella haluaisin syödä tämän, ihankuin joku herkullinen vaniljakastike! Tämän aion omia ihan omaan käyttööni, ei mene todellakaan käsisaippuaksi, joksi jotkut Lushin "tylsemmät" saippuat ovat mulla joutuneet.

Kuva:lush.fi
Ice Blue oli lahjakassiin ajautunut varmaankin avokkia ajatellen, ja kovasti hän siitä pitääkin! Vieno pyyntö "saanks mä palan tästä?" kuului melko pian saippuan kotiutumisen jälkeen. Vaikka tuoksu onkin miehisempi kuin monet muut Lushin tuoksut, en missään nimessä sanoisi tämän olevan vain miehillä, ja aion ehdottomasti itsekin kokeilla tätä. Todella raikas, minttuinen tuoksu, jonka kuvittelisin olevani ihana herättäjä erityisesti aamuisin. Tässä on seassa merisuolaa, joten koostumus on kevyesti kuoriva.
Kuva: lush.fi


Ainoa huono puoli tässä on, että olin luvannut itselleni saavani ostaa uusia saippuoita vasta kun vanhat on käytetty loppuun, ja nyt määrä pääsi taas lisääntymään. Ehkä näitä ei kuitenkaan lasketa, kun näitä en itse ostanut?