torstai 22. syyskuuta 2011

Where makeup goes to die

Mun olemassaololla on eräs piilevä tarkoitus, nimittäin toimia ystävieni kosmetiikan "kaatopaikkana". Olen tästä toki aivan äärettömän iloinen, sillä saan tuotteita, joita ei välttämättä muuten tulisi hankittua, ja lisäksi opiskelijan budjettini kiittää. Viime viikolla sain taas toimia tässä jalossa tehtävässäni, kun ystäväni teekutsujen lomassa jaeltiin hänelle turhia kynsilakkoja, joista nappasin pari mukaani. Lauantain taas hummailujen ohessa ystäväni oli kasannut kosmetiikkaa, jota hän ei itse käytä, ja hyvin nopsasti nappailin tuotteet huostaani. En toki ahnehtinut, yksi poskipuna löysi tiensä toisen ystäväni meikkipussiin ja yksi kynsilakka toisille kynsille ;)

Mitä sitten sain? Essencen ihastuttavan shampanjan värisen Gold Rushin, keltaisen kultaisen p2:n Sun City Ocean Driven ja Lumene Natural Coden Go Glitteryn. Luomivärejä kertyi kolme, Goshin keltainen 283, Lumenen Arctic duo sävyssä Taivas sinertää ja Laura Keyn duon, jossa on sähäkkä violetti ja kylmä, hileinen valkoinen. Lisäksi sain Wet'n'Wildin kajalin sävyssä Turqoise. Jos kajalit kuluu helposti loppuun, niin suosittelen Wet'n'Wildia, tuo on ihan tuhottoman pitkä!

Tässä saaliini ja muutamat swatchit. Oli jännä huomata, että näistä luomiväreistä ei aivan hurjasti saanut värillisesti enemmän irti pohjustajan kanssa, sen sijaan kesto parani aivan todella paljon.


Ilman pohjustusta
Pohjustajan kanssa (Lumenen duon värit vaihtoi paikkoja)

Mun mielestä tällainen tavaroiden eteenpäin antaminenon hienoa, parempi tulla käytetyksi jollain muulla kuin pölyttyä ja mennä pahaksi kaapin pohjalla. Aiemmin olen saanut mm. Lushin, Sheer Coverin ja Avonin tuotteita, ja olen itsekin laittanut eteenpäin kasvovettä, kynsilakkaa ja muuta, mille ei enää itseltä löytynyt käyttöä.

Tekeekö kukaan muu samanlaista kosmetiikan kierrätystä tuttavapiirissään?

My friends and I often give each other cosmetics we don't use ourselves. Here's my haul from last week, I really got lucky this time. The eyeshadows are Lumene's Artic Duo in Evening Blue, Gosh 283, Laura Key Violet & Diamond and the eye pencil is Wet'n'Wild in Turqoise. The nail polishes are Essence Gold Rush, p2 Sun City Ocean Drive and Lumene Natural Code Go Glittery.