lauantai 17. syyskuuta 2011

Lips like sugar

Tässä muutamia viime päivien huulimeikkejä. Laitoin näitä samaan postaukseen, näistä on sen verran vähän kerrottavaa että omat postaukset olisi tuntuneet tyhmille.Lumenen Wild Rose Natural Lipstick sävyssä Coral Nude. Mukava, melko huomaamaton sävy, jonka nappasin mukaan äitini meikkipussista, kun hän ei tästä niin pitänytkään. Helppo levittää ilman peiliäkin, koostumus on mukavan kostea.Max Factorin puna sävyssä Midnight Mauve, tämäkin äidiltäni. Oikein nätti kylmään taittava pinkki puna, ei makuuni liian räikeä, mutta kuitenkin selkeästi väriä antava. Pehmyt ja hyvin levittyvä koostumus.


Kikon huulikiilto Diva Shine sävyssä, jota en valitettavasti tuubista löytänyt (tätä ei ole myöskään Kikon nettisivuilla, lienee lopetettu tuote). Tämän väri perustuu lähinnä punaisiin ja kultaisiin glitterhippusiin, jotka näkyvät ja tuntuvat huulilla. Tätä saa jonkun verran kerrostettua, mutta punaisia huulia tällä ei saa. Parhaimmillaan tämä on punaisen punan päällä tuomassa kiiltoa ja moniulotteisuutta. Tämä oli ennen yksi ehdottomia suosikkikiiltojani, nyt pitkän ajan jälkeen tämä vaikutti jotenkin ihan tyhmälle, pelkkiä glitterhippuja eikä edes pohjaväriä. lisäksi tämä leviää helposti huulten rajojen yli.


Superhämyinen kuva, mutta tykkäsin tästä niin paljon että halusin julkaista. Tässä pohjalla Narsin Orgasm huulikiilto, jonka päälle on taputeltu Bourjois Mini -sarjan irtoluomiväriä n. 1. Aivan ihana kultainen kiilto, tykkäsin tosi paljon. 

Mikä oli teidän suosikkinne?