keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Karnevaalikynnet

Hienosti heräsin näihin hedelmäisiin ihanuuksiin juuri, kun syksy ja talvi tekee tuloaan. Kuitenkin, huomasin paypal-tililläni olevan pari "jämä" dollaria aikaisemmista ostoksista, ja suuntasin ebayhin tutkimaan, millaista fimoa sieltä siihen hintaan saisi. Olin ensin ajatellut tilata rusettikuvioita, mutta ne olivat sen verran kalliimpia, niin tilasin sitten näitä hedelmiä. Hintaa tuli postikuluineen alle kaksi dollaria, ei siis lainkaan paha :)


Tällainen hedelmähyrrä saapui kotiini reilussa viikossa tilauksesta. Olen vähän hölmö, mutta koitin saada tuota päällimmäistä muovia irti, kunnes tajusin, että ahaa, tämän hyrrän idea onkin kiertää tuota aukkoa siihen kohtaan, mistä haluaa napata fimot. En oikein pidä tästä systeemistä niin paljon kuin strasseissani olevasta, fimot pomppivat helposti vääriin lokeroihin ja sekös neuroottista ihmistä ärsyttää!Noh, niitä mielipiteitä sitten! Luulin, että fimot olisi aika samaa sarjaa kuin strassit ja muut liimattavat härpäkkeet, mutta näistä tekee hieman haastavamman se, että nämä ovat sen verran isoja, että näiden kanssa pitää todella varmistaa, että koko koriste on kiinnittynyt kunnolla. Näitähän voi asetella myös päällekkäin, ja juuri sen koin haastavimmaksi. Nämä jää sen verran koholle, että tuntui aluksi tosi oudolta.


Ajattelin vähän räväkämpien sävyjen sopivan hedelmä-teemaan. Pohjalla Essence Wake Up!, seuraavana Essence What Do U Think? ja kärjissä H&M:n Being on the A-list.

Pidettekö te fimoista? Ärsyttääkö teitä se, että koristeet jäävät selvästi koholle?