torstai 13. lokakuuta 2011

This is halloween!

Nail suppliesin tilauksesta paljastui jo kauan himoitsemani China Glazen halloween-kokoelman upea vihreä It's Alive. Tummanvihreä pohja, jossa on pientä ja isompaa kultaista glitteriä. Peittävä kahdella kerroksella.


Mulla on nyt joku viehätys vihreisiin lakkoihin, ne on vaan niin ihanan syksyisiä ja kauniita! Lisäksi vihreät, varsinkin tuollaiset maanläheisemmät, sopii mun ihonväriin hyvin.


Vähän käy silmiin tuo yksinäinen, lyhyt kynsi keskisormessa, mutta en jaksa välittää, sillä se on kasvanut jo niin paljon että olen vaan ilonen. Mulla kasvaa kynnet mielestäni helposti ja nopeasti, mutta mikä siinä on kun yhden kynnen toivoisi kasvavan, niin tuntuu että kaikki muut kyllä kasvaa paitsi se yksi?
Here's China Glaze's It's Alive from the halloween collection. I really really like it, it's so pretty with all its golden glitter! It took two layers for an opaque finish. I'm having a thing with green polishes this autumn, they fit the season so well and especially this kind of earthier greens look really good on me.