sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lontoon tuliaisia

Ystäväni kävi lomailemassa Lontoossa, ja nokkelana tyttönä tietty pyysin josko hän voisi tuoda sieltä mulle muutamia juttuja. Ihana tyttö kun on, niin sain mitä pyysin ja vielä pienen yllätyksenkin! Kiitos vielä kerran, ilahduin näistä kovasti :)

Shu Uemuran ripsentaivutin on jo hetken aikaa ollut hankintalistalla, sillä nykyinen taivuttimeni on ollut sen verran kauan käytössä, että uusi oli saatava. Shu Uemura ei tosian myy vaihtomuoveja taivuttimiinsa, joka on paitsi todella epäekologista, myös kallista pidemmän päälle, kun aina joutuu ostamaan uuden taivuttimen. Edellinen ripsentaivuttimeni oli pienempi versio klassikkomallista, mutta sitä ei myyty enää, niin sain tämän vakiomallin. Innolla odotan kokeilemista! Hintaa oli n. 23 € (maksoin tämän siis itse) ja mukana tuli yksi muovinen vaihtotyyny.

Pahoittelun kuvan laatua, valokuvaaminen ei inspiroinut tänään.
Lisäksi olin pyytänyt Barry M:n ihanaa vaaleanlilaa Berry Ice Cream -lakkaa, jota olen bongaillut pitkin nettiä ja sitä kautta ihastunut. Ennen vihasin vaaleanlilaa, mutta en näköjään enää, ainakaan kynsissä! Ihanana pikku yllärinä sain Barry M:ltä myös superjouluisen Red Glitter -lakan, joka on tosi nätti kirkkaanpunainen glitterlakka.


My friend visited London and she very kindly bought some things for me! I had asked her for Shu Uemura's eyelash curler which she managed to find. It cost me about 23 euros, not bad for such a quality product. I had also asked for Barry M nail polish in Berry Ice Cream and got it, and as a surprise I also got Barry M nail polish in Red Glitter, yay! Thanks again pal, these made me very happy!