perjantai 7. lokakuuta 2011

A free man is hard to find

Luottotuotteeni, Freemannin päärynäputsari pääsi loppumaan jokin aika sitten, ja uutta oli hankittava. Sokoksella ei kuitenkaan ollut tuota päärynäversiota, joten ostin samalta merkiltä itselleni uuden tuttavuuden, Kiwi & Yogourt -putsarin. Siinä missä päärynäputsari oli geelimäistä, tämä on enemmänkin öljyisen puhdistusmaidon tapaista, pakkaus itse sanoo tämän olevan "cream cleanser". Tämän luvataan puhdistavan ja kosteuttavan, mutta myös mm. pienentävän ihohuokosia.


Iho jäi pesun jälkeen ihanan pehmeäksi, ei lainkaan kuivan tai kiristelevän tuntuiseksi. Tämä ei minusta tuoksu selkeästi kiiville tai jugurtille, mutta tuoksu on ihan mukava. Päärynäputsari tuoksuu tosi vahvan esanssisesti mielestäni vihreälle omenalle, siihen jo hieman kyllästyikin parin putelin jälkeen. Tykkään tästä paljon, mutta voi itku, miten huono tästä on annostella tuotetta! Tätä tulee todella helposti ihan liikaa, suuaukon pitäisi olla paljon pienempi. Tämä maksoi hieman alle 6 euroa, joten läträys ei toisaalta tule kovin kalliiksi, vaikka turha tuhlaus tietty harmittaakin.

I recently bought a new facial cleanser from Freeman. This one is Kiwi & Yogourt and it promises to moisturize and cleanse while making your pores look smaller. The product in itself is good, but the packaging is really bad: it's almost impossible to get the right amount of product out (almost as a rule too much comes out). However, for the price (under 6 euros) it isn't such a loss.