maanantai 3. lokakuuta 2011

Halpaa ja hyvää

Joskus postauksessani ohimennen mainitsin, että avokkini hajotti edellisen, puuterimaisen kulmavärini. Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi hankkia uuden. Tämä (kuten edellinenkin) on H&M:ltä, ja maksoi 1,95 €. Omani on sävyssä Light Brown, jonka lisäksi myynnissä oli myös tummempi Dark Brown. Tässä on kätevä harja korkissa, sen avulla saa värin tasoitettua kauniisti. Toimii hyvin, tämä on sen verran vaalea sävy että ylilyöntejä ei tule kovin helposti, sopii siis kaltaiselleni kulmakynänoviisille.


Kuvassa on myös uusi kappale luotto-eyelineriani, Rimmelin Exaggerate Eyesia. Tämä maksaa 8 €, säilyy hyvänä pitkään ja toimittaa hommansa mallikkaasti. Tässä on hyvä tussimainen pää, jolla on helppo tehdä rajaukset, itse en edes osaa käyttää sellaista sivellinmäistä eyelineria. Olen käyttänyt tätä yläasteelta asti, enkä vaan ole kokenut tarvetta vaihtaa toiseen. Tämä on hyvä ja edullinen, opiskelijan kukkaro kiittää.

Onko teillä kokemuksia tuotteista? Ostatteko mieluummin halpaa vai tykkäättekö satsata merkkituotteisiin?

My new pen for eyebrows cost me 2 euros at H&M. This is a nice, quite light shade of brown, and I really like the brush that comes on the cap, it makes applying the product much easier. Also, my one-and-only eyeliner from Rimmel which I've been using for almost 10 years now. For the price (8 euros) this is more than you could wish for.