sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Lahjontaa

Onko parempaa aloitusta maanantaille kun kaverin huikkaama "mulla on sulle meikkejä" tunnin alussa? Parituntinen menikin miettiessä, mitähän mahdollisesti oli luvassa. Tällä kertaa pussista paljastui oikea jättipotti, sieltä löytyi vaikka mitä!
Kuva: perfumezilla.com (en saanut fiksua kuvaa omastani, tämän pakkaus heijasti ja peilasi niin paljon)  


Clarinsin Colour Quartet -paletti sävyssä Les Pastels - Celestial. En ole koskaan aiemmin kokeillut Clarinsin luomivärejä, ja nämä räjäytti paketin kyllä ihan täysillä. Kauniit, hohtavat helmiässävyt toistuivat luomilla ilman primeriakin. Pigmentti ja laatu on todella hyvät, ihan uskomattoman kiva paletti. Kaveri käytti tästä itse lähinnä tuota vaaleanpunaista, ja sen lähestyessä loppuaan paletille ei oikein ollut enää käyttöä, ja thank god siitä, koska tämä on aivan ihana! Swatchasin näytä monta kertaa illan aikana kun halusin ihailla näitä vaan uudestaan ja uudestaan. Luin Pumpulipupulta, että näitä voi käyttää myös rajauskynän päällä, täytyy  kokeilla sitäkin.Suurin suosikkini, The Body Shopin luomivärinappi sävyssä 4. Todella nätti persikkainen sävy joka taittaa kultaan. Tässä on paljon pigmenttiä ollakseen napissa lähes valkoinen, ja tämä toistui hyvin myös ilman primeria, kun pikaisesti kokeilin luomelle. Tästä näkyy pohja jo nyt, ja pahasti pelkään että kulumaa tulee vielä hyvin, hyvin paljon enemmän, sen verran tähän sävyyn ihastuin. Täytyy varmaan alkaa jatkossa katsastaa Body Shopin meikkivalikoimia, nykyisin olen aina niin tuoksuvien vartalotuotteiden lumoissa ettei meikit ole saaneet kovin paljon huomiota. Lisäksi sain Sephoran ja Makeup Factoryn luomivärinapit myöskin hyvin persoonallisesti nimetyissä sävyissä 111 ja 57 (kyllä, vihaan kun tuotteiden sävyt nimetään vain numeroin). Molemmissa on kivasti pigmenttiä, Sephorassa on myös pieniä glitterhippusia. Tämä vihreä on ihastuttava, mulla on meneillään joku kausi vihreän ja violetin kanssa, hyvään saumaan tuli lahjoitus.


Make Up Storelta ihania strasseja sävyssä Satin ja glitterin sävyssä Nova. Mulla ei ole mistään irtoglittereistä vielä kokemusta, ja otin tämän vastaan todella innolla. Strasseissa on ollut alunperin liimaa pohjassa, mutta se on jo lähtenyt irti. Ei hätää, ripsiliimaa kehiin ja saadaan nämäkin kaunokaiset nassua koristamaan.


Lumenelta sain poskipunan sävyssä Salaisuus. Mulla on sellainen tunne, että mun äitillä on ollut tällainen, ja häneltä olen tätä kokeillut. Kiva tuote, raikas pinkkiin taittava sävy. Täytyy odotella talven kalpeampaa ihoa tämän kanssa, en hirveästi tykkää pinkistä itselläni rusketuksen kanssa. Lumenelta myös Beauty Base Matifying Primer meikkiä pohjustamaan. Mulla on olemassa Lumenen vanha meikinpohjustaja, ensivilkaisulta tämä melko samantyyppinen tuote, saa nähdä onko käytännössä mitään eroa.

Yhteenveto: mulla on maailman parhaat ystävät. Mielettömiä tyyppejä, jotka lahjoo mua meikeillä, voiko enempää toivoa?

Löytyikö suosikkeja joukosta? Onko joku kokeillut näistä jotakin?

My friend gave a huge load of make up she didn't use herself. Eyeshadows, rhinestones, glitter, one blush and one primer, I'm a lucky girl! The Clarins eyeshadows were crazy awesome, the pigment was so good even without primer. I swatched these like four times because I just wanted to see the greatness of these again and again. The Body Shop's eyeshadow was also great, probably my favourite shade of the bunch.