maanantai 24. lokakuuta 2011

Sekaisin Lushista

Voisin nyt kirjoitella Lushista saadusta lahjuskassista ja omista Lushin ostoksistani tässä vähän. Kauempaa blogiani seuranneet jo tietääkin, että Lush on mun mielestä ihaninta ja parasta mitä yksittäisten kosmetiikkakauppojen saralta löytyy, joten olin lievästi sanottuna täpinöissäni saadessani edes kutsun Lushin tapahtumaan.

Goodie bagista löytyi pieni pullollinen jouluista Glögg-suihkugeeliä, joka tuoksuu hieman glögimäiselle pienellä kolamaisella vivahteella (tuoksua on kuulemma muutettu tänä vuonna, tiedoksi niille ketkä ovat tätä aiemmin käyttäneet). Viime vuonna en ehtinyt edes tuoksutella tätä kaupassa kun kaikki oli jo loppuneet, joten tämä oli mieluinen yllätys. Jotenkin ajattelin tämän olevan vähemmän tujakka ja enemmän mausteinen, pullosta tuoksuteltuna tämä ei ihan vakuuttanut. Veikkaisin että tässä oleva punaviini tekee hajusta mulle liian voimakkaan. Avokki kuitenkin tykkäsi hajusta, onneksi! Glöggin kaveriksi ostin suosikkini jo viime vuodelta, eli ihanan pinkin Snow Fairy -suihkugeelin. Tämä tuoksuu ihanasti karkille, ja on ehdoton lempparini Lushin tuoksuista. Nappasin tätä pienimmän koon, ja jo nyt arveluttaa että pitäisikö tätä hankkia enemmänkin. Pikkuveljille nappasin kauniin vihreän The Jilted Elf -suihkujellyn, jonka erikoisesta koostumuksesta uskon pienten lasten pitävän.


En saanut otettua kunnollista kuvaa, joten kuva täältä.

Valkoinen puolipallo on Australian Igloo sokerikuorinta. Eukalyptykselle tuoksuvassa kuorinnassa on pieni öljyinen sydän. Tätä voi käyttää joko kostuttamalla, murentamalla ja suoraan iholle tai veteen sekoitettuna "valmiina" kuorintana. Lushilla sanottiin tämän riittävän 2-3 kuorintakertaan, mutta itselläni riitti hieman pidempään. Pussista löytyi myös isohko palanen Northern Lights -saippuaa, joka tuoksuu raikkaalle ja metsäiselle sen sisältämien sypressi- ja mäntyöljyjen takia. Vaikka tuoksu on kivan raikas, se muistuttaa liikaa jostain yleispuhdistusaineesta tms. Annan tämän varmaan avokin käyttöön tai pidän käsisaippuana, sillä pidän itse enemmän makeista tuoksuista vartalotuotteissa.Kasvojakaan ei ollut unohdettu, ja kassista löytyi iso testeripala Bûche de Noël kasvojenpuhdistusainetta. Tämä tuo hieman mieleen Angels on Bare Skinin koostumukseltaan, mutta on mielestäni hieman kuivempaa. Tahnassa on mm. mantelia, satsumaa ja karpaloa ja koko hoito on kääritty merilevään. Toisin kuin ällöhkö Aqua Marina tämä ei kuitenkaan haise merelliselle, vaan tuoksu tuo mieleen marsipaanin. Harmi vaan, etten pidä marsipaanista laisinkaan. Onnekseni tuoksu ei kuitenkaan jää kasvoille, joten pystyn hyvin käyttämään tätä. Olen käyttänyt tätä kakkospuhdistuksen toisessa vaiheessa ja aamuisin.


Ehkä mieluisin juttu oli kuitenkin se, kun jokainen sai valita kolmesta huulivoiteesta mieleisensä. Olen jo pitkään himotellut jotain oranssiin taittavaa huulijuttua, ja jo kokeillessani Chilli Tingleä kädelle sen sävy ihastutti. Tuoksunsa puolesta Snow Fairy olisi houkuttanut, mutta siinä ei ollut väriä juuri nimeksikään, joten jätin sen hyllylle, samoin Celebraten, jonka sävy oli toki hirmu nätti, mutta ei ehkä oikein mun tyylinen.


Here's some stuff I got from Lush! Glögg, Australian Igloo, Northern Lights, Bûche de Noël and Chilli Tingle were in my goodie bag and The Jilted Elf and Snow Fairy I bought myself. I just love the scent of Snow Fairy, probably my favourite Lush scent ever (besides Rockstar). I had this last year, too, and now I'm deeply troubled whether I should get more of this :D So many soaps, so little time!