tiistai 4. lokakuuta 2011

Mikrokuituliinaa nassulle

Ostin hetki sitten itselleni Duroyn vanhan tutun, kasvojen ja meikin pesuun tarkoitetun mikrokuituliinaa muistuttavan pesuliinan. Hintaa tällä on 2,5 €, eli suurista summista ei ole kyse. Tätä saa myös isompana versiona, sen hinnan muistelisin olevan viiden euron tuntumassa.

Olen käyttänyt tätä itse öljypitoisten putsareitten kanssa, tällä saa hyvin viimeisetkin rippeet putsarista pois. Tällä saa myös tehokkaasti poistettua meikkejä, mm. silmämeikin voisi halutessaan poistaa vaikka kokonaan tällä, jos se ei sisällä vedenkestäviä tuotteita. Pesuliinaa suositellaan kuitenkin myös ihon kuorintaan, joten en lähtisi tällä putsaamaan herkkää silmänympärysihoa enemmän kuin on tarpeen. Voisin kuvitella, että tämä voisi olla kätevä kaveri vaikka baarilaukkuun henkilölle, joka ei välttämättä aina herää aamuisin kodistaan ;)


Googlettelin pesuliinaa, ja monet kertoivat tästä olleen apua aknen kanssa. Tiedä siitä sitten, itse en ole huomannut ihossani kovin kummoisia muutoksia käyttäessäni tätä. Ehkäpä pidempiaikainen käyttö tuottaisia parempia tuloksia, täytyykin muistaa käyttää tätä sen verran aktiivisesti, että voin antaa jonkinlaisen arvion.

Ovatko muut kokeilleet tätä? Oletteko muiden pesuliinojen, esim. Sensain Spongechiefin ystäviä?


Here's my super simple wash cloth for face. Cost 2,5 euros and it cleans the face and make up quite nicely. This even removes eye make up, just as long as it's not waterproof. This can also be used to exfoliate, so quite a versatile little thing this is!