maanantai 17. lokakuuta 2011

Äitin meikkipussilla

Mulla alkoi koulussa perioditauko, ja tulin hetkeksi aikaa majailemaan äitin luokse kaakkoiseen Suomeen. Ensimmäisenä täytyi tietty penkoa äitin meikkipussi uutuuksien varalta :D Äiti oli käynyt jokin aika sitten Macin tiskillä, ja yllätyksekseni (ei kuulu äitin normaaliin tyyliin), hän oli ostanut aivan jumalattoman upean punaisen huulipunan! Mama käyttää lähinnä pinkkiin tai fuksiaan taittavia punia joista en itse niin piittaa, mutta tämä on aivan ihana. Tietty sävy sävyyn oli ostettu myös huultenrajauskynä ja lisäksi vielä huultenpohjustaja.

Puna-ihanuus on Pro Longwear Lipcreme sävyssä Extended Play, huultenrajausväri taas Cremestick Liner sävyssä Red Enriched. Pohjustaja on Prep + Prime Lip. Huulipuna on nimensäkin mukaisesti hyvin kestävä, tästä jää kyllä jäljet juomalasiin, mutta väri itsessään pysyy hyvin.Punaisten punien kanssa on aina kiva tietää, saako se hampaat näyttämään valkoisemmilta. Tässä tulos Extended Playn kanssa. Huomatkaa myös mun murheenkryyni, eli eri suuntiin hymyillessä kääntyvät suupielet, jotka ei livenä näytä näin pahalta kuin tässä kuvassa :DKaupungilla käydessä äiti osti Kicksistä sinne äskettäin rantautuneelta Viva La Diva -merkiltä huulipunan sävyssä Plum. Pitihän sitäkin tietty kokeilla, ja kivaltahan se näytti! Ei ole ihan mun väri, mutta puna yllätti positiivisesti. Väri tuli hyvin esiin pienen kerrostelun jälkeen ja puna tuoksui kivalle.Pakko muuten mainita, että Kicks (ainakin Lappeenrannan) on alkanut panostaa pakkauksiinsa ihan eri tavalla! Katsokaa vaikka, kunnon paperipussi tukevilla, narumaisilla kahvoilla ja tuotteet mustaan silkkipaperiin pakattuna, ihanaa arkipäivän luksusta :)


 
Äitin kynsilakkakokoelmista bongasin todella vanhan Rimmelin, johon en ole koskaan aiemmin kiinnittänyt mitään huomiota. Tällä kertaa sävy osui aivan nappiin, juuri tällaista vaaleaa lilaa olen jo hetken aikaa halunnut! Sokerina pohjalla äiti vielä halusi lahjoittaa lakan mulle, koska ei itse sitä käytä, jee! Kyseessä siis Rimmelin Lasting Finish -lakka sävyssä 211 Delight. Kiva creme, jo yksikin kerros peittäisi, laitoin kuitenkin kaksi. Vähän oli paksuuntumista havaittavissa, mutta äkkiäkös sen korjaa.I'm enjoying my autumn holidays at my mum's place, and as always, I had to rumble over her stuff to see whether she had anything new I'd like to try out. The first pics are Mac Extended Play, Red Enriched Lip Liner and Prep + Prime lip primer. The second lipstick is Viva La Diva in Plum, a nice colour thought you had to layer it in order to get the colour to show up properly. On my nails I have an age-old Rimmel polish in 211 Delight, which my mother very kindly gave to me since she doesn't use it anymore.