lauantai 29. lokakuuta 2011

Happy halloween!

Oltiin eilen halloween-hipoissa avokin kanssa, ja ajattelin vähän raottaa meidän maskeerauksia teille. Avokki on jonkinlainen itsemurhan zombienunna ja minä olen barbie.

Avokin naaman pohjustin Lumenen primerilla ja päälle levitin Grimasin meikkivoidetta sävyssä G0. Puuteroin pinnan ja tein silmän alle varjostuksia mattamustalla Macin Typographitella. Meikkasin Typographitella ja Lumenen Arctic duo Taivas sinertää -paletin sinisellä silmät väsyneen näköisiksi. Huulille levitin Make Up Storen Cover All Mixin vaaleinta väriä ja silmässäkin käytettyä Lumenen sinistä saadakseni kuolleen vaikutelman (tätä ei näy kuvissa, tajusin laittaa vasta jälkeenpäin huuletkin).


Viillot ranteisiin tein Mehronin Extra Flesh arpivahalla (jota en suosittele, en tiedä onko arpivahalle ominaista mutta esim. tämän puuteroiminen ei tullut kysymykseenkään koska tämä ei vaan kuivunut), jonka jälkeen väritin ne Rimmelin Exaggerate Eyes mustalla eyelinerilla, Lumene Natural Coden Vintage Red huulipunalla ja huulikiillolla. Ei maskeerauksiin aina tarvitse erikoisvärejä, useimmat löytyvät meikkipussista jo valmiina! Koin näitä ottaessani ehkä suurimmat epäonnistumiseni tarkennuksen saralla, mutta syytän kiirettä ja stressiä :DOman barbie-asuni suurin ongelma oli saada vaalea peruukki näyttämään edes jossain määrin normaalilta ihonsävyni kanssa. Mulle ei siis sovi blondi oikeastaan juuri millään lailla, joten sain tehdä parikin eri testipohjaa tätä meikkiä varten. Lopulta päädyin sekoittamaan meikkivoiteeseen Bare Mineralsin Warmthia, jolloin sävystä tuli sopivasti ruskettuneempi ja näin ollen paremman värinen. Meikkipohjan pohjustin L'oréalin Studio Secrets Resurfacing Primerilla ja ihon virheitä peitin Macin Select Cover-upilla. Irtopuuteroin pohjan, jonka jälkeen tein varjostuksia leukaperiin, nenään, poskiin ja ohimoille Macin Powder Blush Harmonylla. Korostuksia tein Grimasin meikkivoiteella G0 joka oli juuri sopivan vaalea tähän tarkoitukseen. Huulille sudin pinkkiä Max Factorin . Silmämeikkiin käytin Laura Keyn valko-violettia palettia ja Clarinsin Les Pastelsin vaaleanpunaista. Rajaukset kajalilla ja eyelinerilla, ripsiin reilusti mustaa ja kulmille vaaleaa kynää. Poskille sudin pinkkiä punaa.Barbien kynnet ei tietenkään voi olla muuta kuin överiä, joten näissä on nyt vähän kaikkea. Strasseja, palloja, sydämiä, liukuvärjäystä, glitteriä :D Oli ihan hauska tehdä ihan erilaisia kynsiä kuin normaalisti. Näissä on pohjalla Models Ownin Pastel Pink, liukuvärjäyksessä Isadoran Happy Pink ja Maybelline Coloraman Cherry Sweet ja päällä Lumene Natural Coden Go Glittery. Palloissa ja sydämen sisällä (sydämet oli muuten myös peukuissa) oli Two-way Nail Art lakkoja parissa eri pinkissä sävyssä.


Here's how me and my boyfriend looked yesterday at our friends' halloween party! He was a zombie nun that had committed suicide and I was Barbie!