sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Luksusta!

Tein ensimmäisen tilaukseni Pure Luxelle palkkapäivän kunniaksi, ja mukaan lähti luomivärisampleja sekä yksi huulikiiltosample. Pure Luxe yllätti edullisuudellaan, suurin osa luomivärisampleista maksaa vain dollarin ja postaritkin on todella kohtuulliset. Tilasin yhteensä yhdeksän sävyä luomiväreistä ja Lip Wandista yhden testerin. Toimitus kesti n. kaksi viikkoa, viikon jälkeen tuli ilmoitus värien lähtemisestä matkaan.


Tilasin sävyjä lähinnä sillä perusteella että saisin sävyjä, jotka eivät ole minulle niin ominaisia (turva-alueelta poistuminen on välillä hyväksi) ja mutta koriin päätyikin lähinnä kotoisia ja turvallisia arkisävyjä jokapäiväiseen käyttöön. No, ainakin persikkaisia ja vihreitä mulla ei juuri ole, ja ruskea on suosikkini joten... näillä mennään!

Tässä swatchit kaikista:
Muutamassa pigmentti oli heikompi kuin mitä olisin toivonut (Olive you! ja Solitude), Lip Wand taas järkytti tuoksullaan ja maullaan sekä sävyllä, joka ei kyllä ihan ollut sitä mitä hain. Harmi, koska tuote vaikutti todella kestävältä huulilla, ja pigmentti tässä oli tosi hyvä. Jos Pure Luxella laittaisivat tipan jotain makuöljyä ja tuoksuöljyä sekaan, niin tuotteen käytettävyys nousisi huikeasti. Suosikikseni nousi heti aivan upea kultaan taittava vihreä Khaki, aivan ihana sävy!

Pay day celebration! I ordered some samples from Pure Luxe, 9 eyeshadows and one Lip Wand. I tried to order shades that aren't that familiar to me but ended up with my safe shades, brown, golden etc. Maybe next time I'll manage better! The delivery took about two weeks.