torstai 20. lokakuuta 2011

Kylässä Lushilla

Olen ollut nyt viikon syyslomalla, ja postaustahtini hieman hiljentyi tänä aikana, pahoittelut siitä. Tarkoituksena oli saada koulutöitä tehdyksi, mutta niinhän siinä taas kävi, että tosiasiassa vaan löhösin ja katoin hurjia määriä Star Trekia koneelta. Noh, en valita, oli ainakin rentouttavaa. Tänään oli Lushin joulutuotteiden esittely, johon mietin pitkään että menenkö kerran se oli Helsingissä asti. Tajusin kuitenkin että voin yhdistää samaan syssyyn kummin ja hänen vaimonsa tapaamisen, ja reissuunhan mä sitten lähdin :)

Tonne Lushin tilaisuuteen kutsuttiin tietääkseni kaikki bloggaajat Lushin kamppiksen kautta, jossa bloggaaja piti "ilmiantaa" jolloin hän sai kutsun. Minut ilmiantoi ystäväni Kaisa, itse en olisi mitään tällaista edes huomannutkaan. Kiitos siis sinne suuntaan! Tuntui vähän hassulta olla siellä uuden, pikkuisen blogin edustajana, ja jännitin vähän koko hommaa etukäteen, mutta mukavaahan siellä oli. Ensi kerralla ehkä uskallan jutella ihmisille vähän enemmänkin :)

Lushilla superystävällinen henkilökunta esitteli siis joulusesongin tuotteita lukuunottamatta kylpytuotteita. Nappailin muutamia kuvia ihanasta esittelypöydästä, johon oli laitettu pieniä naposteltavia joulutuotteiden sisältämien ainesosien tai tuoksujen teemojen henkeen.


Suosikkituotteet ja herkuimmat somisteet.


Mukaan sai kivan lahjuskassin, jonka sisältöön sekä muihin tekemiini ostoksiin palaan tarkemmin myöhemmin, ettei tästä tule ihan kilometripostausta. Sen verran ihania juttuja Lushilla kuitenkin oli, että täytyy varmaan palata täydentämään varastoja lauantaina kauneusmessujen jälkeen.

I visited Lush today because they had a special evening for bloggers where they introduced their new christmas products. Here are some pictures of the new products (some of them familiar from previous christmasses, though). I'll post later about the insides of my goodie bag and my actual purchases since I don't want this post to be miles long.