keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Testers galore

Piipahdin Anttilassa viime viikonloppuna, ja siellä oli jonkinlaiset Kauneus/muuttumis-päivät. Tarjolla oli pientä naposteltavaa, eri kosmetiikkamerkkien konsultteja, ja mikä parasta, paljon testereitä! Nappasin mukaan kolme pussiin pakattua testeriä Lumenelta, pikkuinen puteli tarttui mukaan Stockmannilta. Yhden testerin toin myös miehelle, mutta siitä en ottanut kuvia.


Ensimmäisenä testiin pääsi Lumenen Sensitive Touch -linjan SOS Cream, jonka luvataan tuovan ärtyneelle iholle helpotusta viidessä minuutissa. Tätä suositellaan mm. herkistyneelle iholle ja rankasta ilmastosta kärsivien iholle, voisin kuvitella sopivan hyvin esim. suomalaiseen talveen. Valitettavasti Lumenen nettisivuilla ei ollut esillä ko. tuotteen inciä, vain lista siitä, että tässä ei ole alkoholia, hajusteita, väriaineita, parabeenejä, silokonia tai parafiiniöljyä. 

Mulla oli hyvä pohja alkaa testaamaan tätä, sillä nuhan nujertama nenäni oli ahkeran niistämisen vuoksi todella kuiva ja jopa hieman kipeä. Levitin tätä normaalin kosteusvoiteeni päälle, ja ensimmäinen tunne oli hieman viileä, pistelevä tunne. Uskoisin tämän johtuvan nenänpielieni kuivuudesta, sillä koin samantapaista tunnetta juuri edellisenä päivänä laittaessani iholleni kosteuttavaa naamiota. Tämän koostumus oli melko rasvaista, mutta tämä oli helppo levittää. Epäilin ensin, toimisiko tämä lainkaan mineraalipohjan kanssa, mutta tulos oli hyvä. Olen käyttänyt tätä nyt kaksi kertaa, ja aivan ihmeitä tämä ei nenälleni ole tehnyt. Pieniä kuivia hilseileviä kohtia on yhä, mutta on tämä kuitenkin ehdottomasti auttanut. Meikki levittyi hyvin kunnolla kosteutetulle pohjalle, ja olin tyytyväinen, kun sain tämän testerin niin passeliin aikaan. 

Arctic Aqua -sarjan 24 H Deep Hydration Moisturizer on sekä yö- että päiväkäyttöön sopiva kosteusvoide, jota on tehostettu ksylitolilla. Tämä on mielestäni todella perus kosteusvoide, en aio ostaa uudestaan koska tämä on mielestäni ihan vaan tylsä. Haju on miellyttävä, kosteusutehot ihan ok, mutta jotenkin tämä ei vaan nappaa. Mielenkiintoinen huomio muuten, tätä tuotetta ei löytynyt Lumenen suomenkielisiltä sivuilta lainkaan.

Vitamin C -sarjan Bright Skin Radiance Nectar on kirkastava tehohoito, jonka luvataan mm. kirkastavan ihoa ja pienentävän ihohuokosia. Tehoaineena tässä on lakka. Tuoksu oli varsin maltillinen, koostumus jotain seerumin ja geelin välimaastossa. Tätä voi käyttää joko öisin yövoiteen tai päivisin kasvovoiteen alla. Levitin tätä sarjassa ilta-aamu-ilta-aamu, sillä halusin kokeilla tuotteen toimivuutta sekä yöllä että meikin alla. Tuote toimi molemmissa tehtävissään hyvin, joskin on hyvin vaikea sanoa, kirkastuiko iho tämän pienen kokeilun aikana vai ei. Tuote oli kuitenkin miellyttävä käyttää, ja vaikka en tätä ostaisi itselleni uudestaan, voisi tämä toimia kivana ylimääräisenä hemmotteluna esim. kuivalle talvi-iholle.

Lumene Premium Beauty sarjan Elvyttävä yövoide, joka sisältää tyrniä. En ole oikein tämän voiteen kohderyhmää, vaikkakin tätä suositellaan 50+ ihon lisäksi myös vaativalle tai elvytystä kaipaavalle iholle. Ajattelin, että varsinkin nuhasta kärsinyt nenäni voisi hyötyä sekä tästä että SOS-voiteesta, joten kokeilin tätä. Tässä on melkoisen voimakas tuoksu, en oikein tykkää siitä, että haistan kasvovoiteen näin selkeästi, varsinkaan yön aikana. Tuoksu leijaili nenääni tämän levittämisen jälkeen nukkumaanmenooni asti, eli parisen tuntia. En missään nimessä tahtoisi käyttää näin voimakkaan tuoksuista voidetta vakituisesti, vaikka tuoksu itsessään ei ollutkaan paha. En kuitenkaan halunnut käyttää edes testeriä kuin yhden kerran tuoksun takia, vaikka tuotetta olisi riittänyt vielä toiseenkin kokeilukertaan.

Oletteko te kokeilleet näitä tuotteita?

I found some testers from a local store from a Finnish cosmetics brand Lumene. All in all, the quality of the products was ok, but nothing struck me on a must-get level.