perjantai 14. lokakuuta 2011

Hullareiden haalimiset

Hulluilta päiviltä tarttui mukaan ihan vain muutama pieni juttu, rahatilanne on vähän kenkku niin en voinut ostella kovin paljon. Ostin jemmaan Miramen kynsilakanpoistoainetta, Freemanin kasvonaamion ja ladattavat patterit, koska uusi kamerani toimii jostain kumman syystä pattereilla eikä akulla.


Miramea käytän aina kynsilakkojen poistossa, koska se on halpaa ja hyvää, enkä vaan koe tarvetta vaihtaa tätä. Nämä maksoi 3 €/2 kpl, eli sain vähän säästettyä. Toistaiseksi halvimmalla olen saanut tätä Vapaa Valinnasta, jossa tämä maksaa 1,79 € pullo. Cittarissa näin tätä ihan hurjaan hintaan, taisi olla melkein 2,5 € yksi pullo. Eihän sekään siis vielä kallis ole, mutta hintaero on aika huomattava kun puhutaan näin halvasta tuotteesta.

Freemanin Clay Mask Mint & Lemon -naamion ostin, koska muistin sitä kehuttaneen jossain blogissa, en vaan yhtään  muista että missä. Kuitenkin, tämä syväpuhdistava naamio on ainakin tehokas, päivän-parin päästä epäpuhtaudet ovat selvästi nousseet pinnalle. Tämä on tietty sikäli kiva, että niitä saa sitten helposti poistettua, mutta haluanko kuinka usein käyttää naamiota jonka käytön jälkeen tiedän, että epäpuhtaudet nousee taas pintaan? Aluksi suunnittelin, että käyttäisin tätä ns. tehokuurina, että saisin kaiken moskan pois ihosta, mutta en sitten jaksanut katsella ihoani kun siihen pukkasi jatkuvasti mustapäätä ja finniä. Tietääkö kukaan paremmin, että toimisiko tällainen taktiikka edes, vai tuottaako epäpuhdas iho niin jatkuvasti sitä epäpuhtautta, että se tulisi pintaan vaan uudelleen ja uudelleen? Ajattelin kyllä käyttää tätä jatkossakin, mutta ehkä niin, että tiedän ettei tarvitse mennä ihmisten ilmoille, tai ainakanan mihinkään tärkeään tapahtumaan.

Pattereista en tarinoi sen enempää, totean vaan että halvalla sain (12,9 € laturin kanssa), ja olin tyytyväinen.

Here's what I bought from Stockmann, a Finnish department store when they had a special sales going on. Some nail polish remover because it was super cheap, a mask from Freeman and some rechargeable batteries for my camera. There would have been so many nice things to buy but unfortunately I was a little tight on my budget.