lauantai 15. lokakuuta 2011

Saturday shopping

Lauantaina oli Lappeenrannassa sekä Kicksissä että Emotionissa kosmetiikka -20% alennuksessa, ja tilaisuus täytyi tietty käyttää hyödyksi. Yllättävän vähän tuli osteltua, säästelen rahoja Kauneusmessuille mihin olen menossa lauantaina, ja kyllä harmittaa kun sunnuntaina olisi kaunesbloggaajille tapaaminen! Aikooko kaikki mennä juuri silloin sunnuntaina, onko kukaan tulossa lauantaina?


Nivean puhdistuslaastareita nenälle ja otsalle/leukaan. Olen tykännyt näistä, toimii mulla hyvin, ainoa miinus on mielestäni kallis hinta. Täytyisikin taas tilata ebaysta vähän halvempia tilalle, säästää huomattavasti näihin Nivean vastaaviin verrattuna. XZ:n Karpalo & Kinuski hoitoaine loppuneen XZ:n Tyrnihoitiksen tilalle. En ole kerennyt vielä kokeilemaan, mutta tuoksu oli ainakin huumaava!
Etsiskelin Kicksissä Isadoran syyskokoelmaa, josta oli enää kynsilakkoja ja ripsareita jäljellä, ja kynsilakkojen sekaan oli isketty tällainen Mulberry Wine, joka ei syyskokoelmaan kuulu, mutta värillisesti sopi toki joukkoon. Tumma viininpunainen lakka jossa on tummanpunaista ja kultaisempaa glitteriä, ihastuin tähän heti ja aiemmat suunnitelmat Bronze Patinan hankkimisesta jäi taka-alalle.

Here's some new purchases from Emotion & Kicks. Nivea Clear-up Strips, XZ Cranberry & Caramel conditioner and Isadora's Mulberry Wine. I really like the strips from Nivea, they really work for my skin, although they're a bit expensive compared to ones you could purchase from ebay (these are almost 6 € for 8 strips). Haven't tried out the conditioner yet but at least it smells gorgeous.