tiistai 18. lokakuuta 2011

Fix your face

Pyysin äitiä tuomaan mulle Helsingin-matkaltaan Lushin Oatfixin, joka on ihan mahdottoman hyvä tuote! Koostumus on aika erikoinen, ikäänkuin kokkareista puuroa. Tuoksu muistuttaa vaniljaista kaurapuuroa ja on miellyttävä, ei kovin vahva. Käytin tätä ekan kerran kolmen päivän kipeyden ja sisälläolon jälkeen, ja voi että miten kivalta iho näytti ja tuntui seuraavana aamuna! Iho oli selkeästi pehmeämpi ja sävy tasaisempi. Voin lämpimästi suositella tätä, toimi ainakin mulla tosi hyvin.


Toinen naamio, josta olen tykkäillyt, on sekoitus hunajaa ja maca-jauhetta. Äitilläni oli tätä superfoodina tunnettua jauhetta, joka jauhetaan maca-juuresta, ja pakkauksessa sillä ylistettiin olevan vaikka mitä ominaisuuksia ja sisältävän vaikka mitä hyvää ravintoainesta. Sain päähäni tehdä macasta naamion, koska ajattelin että jos jollain aineella on niin paljon hyviä ominaisuuksia ravintona, ei se varmaan tee iholle ainakaan hallaa. Hunajan valitsin jotenkin ihan vaistonvaraisesti sen seuraksi, silläkin on ihoa hyödyttäviä ominaisuuksia: se on antiseptinen ja se pehmentää ihoa. Hunaja-maca-sekoituksen laitoin iholleni n. puoleksi tunniksi ilman kummempia odotuksia, ja seuraavana aamuna olin huomaavinani tällä hetkellä melko hormonaalisessa kunnosa olevan ihoni olevan himpan tasaisempi ja joidenkin näppyjen pienentyneen.

Uskalsin esitellä puolet naamastani, edistystä! :D
Ps. Lushista puheenollen, onko kukaan tulossa torstaina Lushin joulutuotteiden esittelyyn? Ajattelin itse mennä (saan yhdistettyä sen niin kätevästi kummin tapaamiseen) ja olisi kiva tietää olisiko siellä ketään tuttuja :)

My two new favourite masks: Oatfix from Lush and a mixture made of maca powder (better known as a superfood) and honey. Oatfix is super moisturising and my skin loved it, I used it in the evening and next morning I looked like I had some natiral primer on! The maca-honey mask I "invented" almost by accident: I read how the package of maca powder praised its good qualities, vitamins etc. and I just thought to give it a try. I paired it up with honey, a natural antiseptic, in hopes of calming my very irritated skin.