sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Hulluja mineraaleja

Näitä en ole muistanutkaan erikseen esitellä, eli pikkuinen kokoelmani Mad Mineralsin luomivärisampleja. Nämä ovat ihan ensimmäiset luomivärisampleni ikinä, ja tilaus oli pieni koska epäilin että tuleeko näille käyttöä. Värit ovat luokkaa "ihana, ihana, tää olis käytännöllinen, ihana". Alunperin tilausta piti laittaa menemään akuutin mintunvihreän luomivärihimon takia, mutta mukaan tarttui tosiaan myös keltaista, sinistä ja ruskeaa. Paketin yllättäjä oli kuitenkin ilmaissample, joka on tainnut olla suurimmassa käytössä. Pidemmittä puheitta sävyihin!



Ruskea Coffee on mattasävy, jonka tilasin lähinnä arkimeikkiä ja rajauksia ajatellen. Aivan ihana gunmetal-sävy on ilmaissample Agave, joka on näistä kaikista ollut kovimmassa käytössä. Sininen upeus on Electric Blue, jonka tilasin ihan vain sen takia että värin kuvauksessa käytettiin sanaa peacock (rakastan riikinkukkoja!). Mintunvihreä on Cutiepie, tämän takia tilauksen alunperin tein, mutta loppujen lopuksi en ole tätä niinkään paljon käyttänyt. Keltainen on Lemon drop, yllättävän monikäyttöinen sävy! Keltaisuus ei ole luonnossa kovin voimakas, sopii hyvin esim. silmän sisäkulmaan. Kaikissa (paitsi tietenkin Coffeessa) on aivan uskomaton kimallus, aivan upeita sävyjä!



Mad Mineralsilta saa tilattua sampleja sekä pusseissa että purkeissa, ja vaikka pussit vievätkin huimasti vähemmän tilaa, pidän enemmän purkeista. Pussit ovat vain 25 senttiä halvempia, joten eroa ei juurikaan ole. Pussillinen, jossa on 1/4 teelusikallista tavaraa maksaa kaksi dollaria, ja purkki jossa on saman verran tuotetta maksaa tosiaan sen 2.25 dollaria.

Quick swatches of my Mad Minerals mini collection. These were the first shadow samples I ordered from the internet and most of these colours I picked on a need-to-have basis. So, some blue (Electric Blue), mint green (Cutiepie) and yellow (Lemondrop), and only one neutral brown (Coffee)! Surprisingly my favourite of the bunch was the free sample, Agave! I really like the quality of these, for me these are much better than Pure Luxe shadows, for example. And I mean, just look at the shimmer of the shimmery ones, so gorgeous! The baggies cost $2 and the jars $2.25.