torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukynnet vol. 1

Olen tehnyt teille varastoon vähän jouluaiheisia kynsiä, ja julkaisen niitä tässä joulukuun aikana. Meinasin ensin tehdä tämän joulukalenteri-tyylillä, mutta ajattelin etten kyllä ehdi tehdä 24 erilaista kynsikoristelua, ja sitten toisaalta ei jäisi aikaa ns. normaaleille postauksille. Kenties ensi vuonna voin jalostaa tätä ideaa jotenkin :)

Tässä kuitenkin ekat kynnet, jotka ovat tällä hetkellä myös Minnan Glitz & Glam -blogin joulukynsikilpailussa. Näissä on pohjalla OPIn At First Sightia 3-4 kerrosta, kärjissä Barry M:n Red Glitter ja ranskiksen rajassa vihreitä ja punaisia strasseja (ebay). Tein hieman samantyyppiset kynnet itselleni jo viime jouluna ja ihastuin ideaan niin paljon, että halusin ehdottomasti tehdä samantyyppiset mutta parannellut (lue: kimaltavammat) versiot niistä. Nämä on siinä mielessä kivat että sopivat mielestäni hyvin joka paikkaan: arkeen, töihin, bileisiin jne.


 
Näitä voi siis tosiaan äänestää Glitz & Glamissa 5.12. saakka, ja kilpailunumerohan on siis 3. Vinkkinä vielä että äänestäjien kesken arvotaan palkintona 3 vapaavalintaista Color Clubin lakkaa, että ihan jo senkin takia kannattaa äänestää! :) Glitz & Glamissa on meneillään myös meikkikilpailu, jossa siinäkin äänestäjien kesken arvotaan kiva palkinto.

I've been making some christmassy nail designs to post here during December. These are the first ones, a neat little frenc manicure with a christmas twist. The base colour is At First Sight by OPI, the tips are done with Barry M Red Glitter and there are some green and red rhinestones to make them more christmassy. I originally made a mani like this last christmas and I knew I just had to make a better (read: more glittery) version of those for this christmas.