torstai 17. marraskuuta 2011

Meikkiä apteekista

Kesällä etsiskelin itselleni jotain hyvää sävyttävää päivävoidetta, jossa olisi mukana aurinkosuojakerroin. Apteekissa pyöriessäni luulin löytäneeni täydellisen tuotteen, mutta kotona tajusin, että kyseessä onkin meikkivoide. No, tuote hetkeksi hyllylle (en tykkää käyttää nestemäisiä meikkivoiteita kesällä kun naama hikoaa), ja syksyn tullen otin sen uudestaan esille. Yllätyin, sillä tuotehan on varsin pätevä! Kyseessä on Avenen Couvrance-sarjan Fluid Foundation Corrector. Nyt tietenkin mietitte, että miten voin erehtyä luulemaan selkeästi meikkivoiteeksi nimettyä tuotetta sävyttäväksi päivävoiteeksi, niin voin sanoa, että katselin jostain syystä vain sanaa fluid ja ranskankielistä tekstiä, jossa luki fond de teint correcteur fluide, ja näistä fluideista sain päähäni, että kyseessä olisi kevyempi tuote.


En osaa sanoa johtuiko se tuotteesta vai keskimääräistä ärsyttävämmästä ihostani, mutta huomasin leukani olleen tukkeutuneempi kun olin käyttänyt tätä jonkin aikaa. Lopetin tämän käytön sitten hetkeksi, mutta leuka jäi kiusaamaan vielä pidemmäksikin aikaa, joten luulen että kyse oli vaan omista hormoninäpyistäni.


Tämä tuoksuu mielestäni tosi ihanalle, ja voin kyllä yleisesti sanoa pitäneeni tuotteesta paljon. Tämä on aika jymäkkää tavaraa, ja levittäessä kannattaakin olla tarkkana ettei tule ihan maskia naamaan. Tätä sai muistaakseni kolmessa sävyssä, omani on sävy 02 Natural. Olen tykännyt levittää tätä sekä sormin että siveltimellä, ja molemmilla tavoilla tulos on ollut hyvä. Tämän kanssa suosittelen ehdottomasti puuterointia. Harmittaa etten muista tarkkaa hintaa, mutta uskoisin sen olleen jotain väliltä 10-20 euroa.

Last summer I bought this foundation by Avene because I somehow mistook it for a tinted moisturizer. I didn't use it in the summer since I hate using liquid foundations when it's all hot and sweaty and everything but I did find it quite a nice when I tried it on this autumn. This came in I think three shades, mine is 02 Naturale. I have no idea where you can purchase this abroad, but here in Finland most pharmacies stock it. I can't remember the price but I'd say it was between 10-20 euros. All in all, I really liked this product, it was well-pigmented and applied really nicely (I tend to use my figers or a foundation brush).