tiistai 15. marraskuuta 2011

Postin tuo Pate Mellin luo

Ihan paras päivä, katsokaas mitä kaikkea Posti-Pate tiputti luukusta! Myönnettäköön, että isoimmassa paketissa tuli yksi joululahja eli ihan kaikkea en saa itse pitää, mutta silti! Kaikki paitsi Trendi tilattu ebaysta. Postissa työskennellyt kaverini sanoi että olen posteljoonin painajainen, en kommentoi väitettä ;)


Mitäs kaikkea paketeista sitten löytyikään?


Sydämenmuotoisia strasseja. Näitä olen halunnut jo jonkin aikaa, vaikkei sydän nyt ehkä kaikkein lempparein kuvio olekaan. Jotenkin vaan niin söpöjä, että oli pakko saada!


Pisaranmallisia strasseja. Nämä oli puoliksi sellainen heräteostos, sydänstrasseja lähdin ostamaan mutta nämä ihastutti. En oikein vielä tiedä miten näitä saisi parhaiten hyödynnettyä, mutta aika (ja tutoriaalit) näyttää.


Helmenpuolikkaita. Ihan vaan siksi koska nämä näyttää kivoille eikä mulla tälläsiä ollut. Kaikilla näillä oli hintaa 1.49 dollaria kappale, eli ei paha ollenkaan.


Vähän aikaisemmin postista tipahti vielä neljäs kynsikoristehyrrä, sillä kertaa täynnä microhelmiä. Näidenkään käytöstä en oikein vielä ole perillä (tai lähinnä siitä, mitä kaikkea näillä saakaan tehtyä), mutta ei muuta kun harjoittelemaan. Nämä oli vähän kalliimpia, hinta oli 2.34 dollaria.


Joulunodotukseen tarvitsi tietenkin myös asiaankuuluvia kynsitarroja, nämä 10 arkkia maksoivat 4.99 dollaria. Hyvin huomaa kun on tottunut ebayn halpaan hintatasoon kun nämä tuntuivat tosi "kalliilta". Suomessa ei tarvitse unelmoidakaan saavansa 10 arkkia tarroja reilulla kolmella eurolla :D Olivathan nämä toki hieman tyyriimpiä kuin monet, mutta ei nyt missään nimessä kalliita!

I went a bit crazy on ebay, it's just so cheap in there! Some rhinestones, pearl halves, beads and christmassy nail stickers. My friend always jokes that I'm the postman's worst nightmare since I almost always have some stuff coming up. The ones in the first picture came all on the same day, so I can see where the comment's coming from :D