keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Mac me up

Jotkut ehkä muistavatkin, että hankin kauneusmessuviikonloppuna Macilta muutamia tuotteita. Olen nyt parisen viikkoa kokeillut niitä, ja voisin kirjoittaa vähän kokemuksia. Macin pisteeltä mukaan tarttuivat Studio Sculpt -meikkivoide, Select Cover-up peitevoide ja varjostusväri.


Studio Sculpt -meikkivoiteen ostin (tai no, äiti osti) sävyssä NW20. Olin jotenkin yllättynyt tästä, olin ihan varma että olisin NW15, pidän kai itseäni kalpeampana kuin olenkaan. Väri on ihan täydellinen match, ihanaa kun voi kerrankin olla täysin varma meikkivoiteen sävyn sopivuudesta. Koostumukseltaan tämä on aika paksua, ja sekoitankin tähän aina noin puolet kosteusvoidetta Macin myyjän ehdotuksen mukaan. Tätä kuluu minulla kerralla noin herneen kokoinen nokare, eli on riittoisaa. Tässä on hyvin pigmenttiä ja tätä voi halutessaan kerrostaa. Pinnan tämä jättää hieman kiilteleväksi, eli puuterointi on hyvin suositeltavaa tämän kanssa. Tässä on myös aurinkosuojakerroin 15. Hintaa tällä oli reilu 30 €, mikä on mielestäni ihan ok näin hyvästä tuotteesta. Ainoa huono puoli lienee, että tuubista on vaikea seurata tuotteen kulumista.


Select Cover-upin hankin ensisijaisesti tummien silmänalusten peittoon, ja siihen tämä onkin ihan kingi tuote! Minulla on mm. Bobbi Brownin Creamy Concealer ja Make Up Storen Cover All Mix, mutta ne on minun silmänalusiholle liian paksuja, ja ne jää väistämättä pieniin juonteisiin kiinni ja paakkuuntuu. Select Cover-up on nestemäistä, joten tätä on paitsi helpompi levittää, jää tästä kauniimpi, ohuempi kerros. Tästäkin minulle valikoitui sävy NW20. Tämä maksoi hieman alle 20 €, olisikohan ollut 18 €? Tämänkin sponsoroi ystävällismielisesti äitini.


Varjostusväri on Powder Blush sävyssä Harmony. Oikein hyvä ruskea mattasävy, jolla saa kauniisti varjostettua kasvoja. Käytän tätä yleensä ohimoilla ja poskipäiden alla, ja hyvin on toiminut. Tällä ei kovin helposti saa väriövereitä naamalle, eli sopii aloittelevallekin varjostajalle. Hintaa tällä oli n. 20 €, en nyt ihan tarkkaan muista. 


Studio Sculpt, Select Cover-up, Harmony
Täytyy vielä sanoa, että Macin pisteellä oli ihan tajuttoman mukava ja asiantunteva myyjä! Meinasin ensin katsoa ihan vaan peitevoidetta, mutta myyjä oli niin kiva että innostuin kokeilemaan sitten muitakin juttuja. Tykkään siitä, että voi reilusti kysellä juttuja ja vähän rupatella, minulle tulee välillä jollain kalliimpien merkkien tiskeillä vaivaantunut olo jo pelkästään tuotteiden katselusta kun tuntuu että myyjien silmät porautuvat niskaan.

My new(ish) Mac products! I got Studio Sculpt foundation, Select Cover-up concealer and Powder Blush in Harmony about two weeks ago, and I'm in love with them! The foundation is a bit thick and I always mix it with moisturizer (about 50-50 is a good formula). It has great coverage and SPF 15. The concealer is very nice, too, since the fluid doesn't get stuck on my mini wrinkles under my eyes. The foundation and the concealer together manage to cover the veins under my eyes, too, which is just about the greatest thing ever! Powder Blush in Harmony is a great shade for contouring, I love how it applies so easily.