maanantai 21. marraskuuta 2011

Joulua odotellessa

Kävin eilen vähän jouluostoksilla, ja tietty piti käydä tarkistamassa The Body Shopin tämän talven uutuudet. Ilokseni hyllyillä oli muutaman vuoden takaista suosikkiani eli Cranberry Joy-sarjaa, mutta myös kaksi uutta tuttavuutta, Spiced Vanilla ja Candied Ginger. Cranberry ja Spiced Vanilla pääsivät heti joulun toivelistalle, aivan ihanan tuoksuisia! Candied Ginger tuoksuu myös ihanan mausteiselle, muttei ehkä sellaiselle jolle itse haluaisin tuoksua.

kuva: lovelygirliebits.com
Mulla on aiemmin ollut tuosta Cranberry-sarjasta saippua ja vartalovoi, ja molemmat olivat aivan ihania. Saippuassa on tosi kaunis painokuvio ja siinä on ihania hellästi kuorivia hippusia. Vartalovoi on perinteistä TBS-laatua ja sopii tuoksultaan mun mielestä ihanasti talveen. Miellän hedelmäiset tuoksut kesäisimmiksi, ja kirpeä karpalo sopii ihanasti kirpeisiin pakkaskeleihin.

Pakko vielä lopuksi mainita että Kate Bushilta on tullut uusi levy 50 Words for Snow, jolla on aivan tolkuttoman upea duetto Elton Johnin kanssa, Snowed in at Wheeler Street. On soinut repeatilla eilisestä lähtien!


Yesterday I was christmas shopping and just had to pop in at my local The Body Shop to see their christmas lines for this year. I was delighted to see they had brought back the cranberry line since I simply loved it a few years back! From the other too, Spiced Vanilla and Candied Ginger, I really liked Spiced Vanilla! Everything from Cranberry Joy and Spiced Vanilla lines went straight to my christmas wish list! :D Also, check out this fab new song from Kate Bush (ft. Elton John) from her new album 50 Words for Snow, I love it and have been listening to it nonstop since I found it on Spotify yesterday.