maanantai 7. marraskuuta 2011

Mad Hatter - burleskilookkeja

Lauantaina ystäväni laittoi viestiä että huvittaisko lähteä Tampereen Cafe Europan järjestämään Mad Hatter -tapahtumaan, jonka jujuna oli Glo-kampaamon henkilökunta luomassa asiakkaille burleskihenkisiä kampauksia Cafe Europan väen väkertämillä hiuslaitteilla koristeltuna. Tottakai huvitti! Ei muuta kun äkkiä siistiytymään ja menoksi.

Paikan päällä oli jonkin verran jonoa kampauksiin, mutta jossain tunnissa päästiin itsekin laitettaviksi. Paikalla oli Glo:sta kaksi kampaajaa, mun hiukset laittoi Milla Räisänen, ja ihanaa työtä tekikin! Hiukset kiharrettiin ja pörrötettiin ja koristeeksi laitettiin aivan upea riikinkukko. Milla sanoi että mun kampaus oli myös hänen mielestä illan onnistunein, joten jee :) Kaverin kampaajaa en netistä löytynyt, mutta oikein mukavan oloinen tyttö hänkin. Kaverille tehtiin myös kiharoita, joskin hieman hillitymmässä kaavassa. Hiuksiin hän valitsi ihastuttavan hattusen.
Hienosti muokkasin naaman piiloon ;D

My friend and I went to Cafe Europa on Saturday night and there was this Mad Hatter party with hairdressers making burlesque-inspired hairdos for customers. We got to pick ourselves pretty hats or other hair ornaments to put in our hairdos. I went for a huge peacock and my friend chose a pretty little hat. I was really happy with my hair and the hairdresser said it was her favourite of the night too.