keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Naamavalitus + rasva-arvostelu

Ei ole oikein tehnyt mieli tehdä saati kuvailla mitään meikkejä tänne koska naama puskee samaan aikaan finniä ja iho kuivuu saharamaisesti. Iltaisin levittelen muutamia eri rasvoja/öljyjä useampaan otteeseen, olen ihan hukassa kun iho huutaa kosteutta mutta on silti tietyiltä alueilta selkeästi rasvainen. En ole varma aiheuttiko Macin meikkivoiteeseen siirtyminen mulla tän ihon finneilyn, otin pari päivää sitten taas mineraalipohjat käyttöön, saa nähdä tuleeko vaikutusta missä(än) vaiheessa. Kuivuminen johtunee kylmenevistä ilmoista ja sisälämmityksen kuivuudesta. Jokatapauksessa, ärsyttää ja harmittaa :( Olen niin kateellinen ihmisille joilla on iho aina huippukunnossa! Tiedostan kyllä ettei mun iho ole suhteellisesti ajateltuna kovin pahassa kunnossa, mutta ei auta moinen jos peilissä näkyy vaan ne finnit ja mustapäät. Ikävimpiä on kuitenkin leuassa olevat hormoninäpyt jotka näyttää sellaiselta ikävältä röpelöltä.


Koska naaman kanssa on nyt vähän sukset ristissä, voisin tähän väliin arvostella äskettäin hankkimani jalkavoiteen. Soap & Gloryn Heel Genius, josta tykkäsin tosi paljon, loppui tuossa joku aika sitten enkä oikein jaksanut alkaa miettimään mitä ostaisin seuraavaksi. Vapaa Valinnasta lähti mukaan tämä Schollin Deep Moisturizing Cream, joka on siis ihan perus kosteuttava jalkavoide. Hintaa tällä oli alle 5 euroa mikä oli juuri sopiva tällaiseen kokeiluun. Tuubi on aika pieni, tavaraa on 75 ml. Tuoksu on varsin miellyttävä, en tosin osaa kuvailla sitä tarkemmin. Ehkä vähän vanhanaikainen jollain tapaa, mutta silti hyvä. Kosteuttaa hyvin, joskin ihan korppuja kantapäitä ei taida pelastaa kuin pedikyyri tai muu vastaava. Erikoista oli, että pakkauksessa sanottiin tämän toimivan parhaiten 2-3 kertaa viikossa käytettynä, kun itse taas olen ymmärtänyt että jalkavoidetta tulisi käyttää päivittäin.


I haven't been posting any make up looks lately simply because my skin is in a horrible condition. Its dry like a desert but still somehow manages to look greasy! I have pimples and nasty black heads all over my t-area and it's driving me nuts. Putting make up on has been quite deppressing lately, and well, I just don't want to take pictures of my face like this. 

However, here's a little review on Scholl's Deep Moisturizing Cream which I recently bought. It's a small(ish) tube that has 75 ml of lotion in it, and it cost a bit under 5 euros. I like the texture and the scent, it's sort of old-fashioned in a nice way. Moisturizes nicely, altough I wouldn't recommend this if your heels were badly cracked.