keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Rosebud Salve

Joskus lukiossa sain fiksaation tähän Smith's Rosebud Salveen, koska silloin sitä pompsahti esiin milloin mistäkin lehdestä ja kaikissa sitä hehkutettiin mallien suosimaksi kulttituotteeksi jota sama suku on valmistanut jo vuodesta 1895 asti. Nettisivujen mukaan tätä voi käyttää paitsi huulirasvana, myös kulmakarva"vahana", kuultovoiteena, silmämeikin pohjustajana, sähköisyyden taltuttajana hiuksissa, silmämeikin poistajana, vaippavoiteena, jne. Ehdottoman monikäyttöinen tuote siis! Hintaa tällä on reilut 10 €, mitä en ollut valmis maksamaan huulirasvasta (jona minä tätä käytän), mutta viime jouluna löysin tämän alesta noin kolmella eurolla, ja kaupat kävi äkkiämmin kuin ehdin tajuta.


Mitäs sitten pidän tästä? Ikäväkseni täytyy todeta, että tämä on vain ruusuntuoksuinen vaseliinipohjainen voide, joka toimii ihan kivasti huulilla hetkellisenä apuna rohtuneisuuteen tai sitten huulikiillon asemasta. En itse tykkää vaseliinipohjaisista tuotteista huulilla tai iholla kovin paljon, joten tämä on jäänyt aika vähälle käytölle. Täytyy kyllä myöntää, että suuri osa tämän mahdollisista käyttötarkoituksista on ollut mulle pimennossa tämän postauksen tekoon asti, ja nyt ajattelin kokeilla uudestaan tämän tuotteen kanssa. En tosiaan aio kokeilla poistaa tällä silmämeikkiä tai pohjustaa luomia, koska minulla on niihin paljon paremmat ja asianmukaisemmat tuotteet, mutta ehkäpä kokeilen tätä kulmien taltuttajana!


I bought Smith's Rosebud Salve for about three euros at a sale last year, and sadly I haven't been using it very much. Their website lists a ton of ways to use this, e.g. brow wax, frizz tamer for hair, eyeshadow primer and even eye make up remover! For me, this has mainly been just a lip balm (and not a very special one), but I think I'll give this another shot after getting all these new ideas from their website. With some common sense, of course (aka not using this as an eye make up remover)!