torstai 10. marraskuuta 2011

Army cheetah

Jotenkin ei ole meikkaaminen kiinnostanut viime aikoina, olen tehnyt kouluun vaan meikkipohjan ja sillä on menty. Tänään huima panostukseni oli ripsiväri, kulmaväri ja nopeasti sudittu neutraali luomivärikombo. Ulkona on pimeetä joten siellä ei kukaan erota ja suurimmalla osalla tunneista on vain kavereita, joten ihan sama. Inspistä odotellessa! Siihen asti, kynsiä!

Lakkailin kynnet ihanalla Isadoran Forestilla, mutta jäin kaipaamaan vähän jotain. Ajattelin kokeilla leopardikynsiä, kun en ole sellaisia ikinä itse tehnyt. Valitsin aika armeijahenkiset värit, ne pyöri valmiiksi pöydällä ja sopi Forestiin passelisti, joten en jaksanut alkaa liikoja miettimään. Ruskea ja musta two-way nail art -lakkoja.Mielestäni kuviot onnistuivat ihan hyvin ekaksi kerraksi. Tein ovelan testin kysymällä avokilta, että tunnistaako mikä kuvio on kyseessä. Vastaukseksi sain "pantteri", eli close enough! Nämä kynnet oli jostain syystä ihan älyttömän vaikeat kuvata, luulen ettei värien välillä ole tarpeeksi kontrastia :(
This was my first attempt at freehanding a leopard print. Colourwise I should've chosen colours that would've had a stronger contrast with each other, but hey, can't always win. I'm quite happy how the print itself turned out since I'm completely useless at freehanding anything.