perjantai 4. marraskuuta 2011

Viva la revolución!

Nail suppliesilta tilasin ensimmäisen Color Clubin lakkani, tummanharmaan hololakka Revvvolutionion. Tämä oli peittävä jo yhdellä kerroksella, laitoin kuitenkin kaksi. Nyt täytyy sanoa, etten ole ihan hulluna tähän lakkaan, ja vähän tietty harmittaa "turha" ostos. Tästä tulee vähän mieleen öljyläikät jotka hohtelevat eri väreissä, mutta tässä on jotenkin liikaa ja vääränvärisiä vivahteita. Harmi!

Laatu tässä lakassa oli kyllä todella hyvä, pigmenttiä riitti vaikka muille jakaa. Kestävyys tässä ei kyllä ollut kovinkaan hyvä, jo samana iltana kun lakkasin näkyi kärjissä pientä kulumaa. Kuvat otin niin, että lakka oli ollut kynsissä päivän (laitan lakan aina illalla, eli käytännössä lakka oli ollut kynsillä alle päivän), ja jos kärjet kuluvat näin nopeasti, niin en kyllä tykkää yhtään. Onko teilläkin yhtä huonoja kokemksia Color Clubien kestävyydestä?Olen jo Revvvolutionin saapumisesta asti parittanut sitä mielessäni vaaleanlilalle lakalle, olen aika varma että olen nähnyt tätä yhdistelmää jossain blogosfäärissä, mutten nyt tähän hätään osaa linkittää mitään blogia. Laitoin kynsille vinosti Barry M:n Berry Ice Creamia ja rajasin lakkojen reuna-alueen hopealla koristelulakalla. Tykkäsin näistä paljon, vaikkakaan rajaukset eivät ole lähellekään symmetrisiä.
Here's a mani with Color Club's Revvvolutionm my first Color Club nail polish ever. Look how worn out it looks just after a day on my nails! The pigment was awesome but as it lasted so poorly on my nails I don't think I'm too eager to buy more from this brand. Also, the colour wasn't somehow what I had expected; it's a pretty holo shade, yes, but somehow I don't like how the colours in the holo change. However, after pairing this up with Barry M Berry Ice Cream and some silver nail art polish I quite liked the result.