sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Pastellia päähän

Tässä vähän piristystä harmaaseen sunnuntaihin! Viime aikoina olen törmännyt netissä mielestäni aivan ihastuttavaan ilmiöön, nimittäin pastellisiin sävyihin hiuksissa. Kauniimpia mun mielestä ovat blondiin tukkaan yhdistetyt pastelliset yksityiskohdat, näyttää niin ihanalta ja jotenkin unenomaiselta, tulee mieleen kaikkea ihanaa kuten barbiet ja My Little Ponyt ja ties mitkä. Valitettavasti omaan tukkaani tuollaiset eivät sopisi lainkaan, mutta jos olisin blondi niin ottaisin oitis pastelliväriä päähän.

Katsokaa vaikka itse, kuinka söpön näköisiä pastellihiukset on! Voisin teleportata minkä tahansa hiustyylin näistä itselleni, mikäli en näyttäisi totaalisen uunolta blondina.

Pastellilookin voi yhdistää muihinkin kuin blondeihin hiuksiin!
Nicki Minajilta taitaa löytyä peruukkia kaikissa sateekaaren väreissä.
Ja kun pastelleihin kerran päästiin, niin entäs sitten pastellit huulilla! Ihania! Tässä muutamia kuvia Lime Crimen huulipunista huulilla, niin sööttejä. Veikkaan kuitenkin, että todellisuudessa nämä ei välttämättä olisi (ainakaan mulla) lainkaan niin sööttejä kuin näissä kuvissa. Jotenkin pastellivärit tarvitsee mun mielest' juuri tietynlaisen ihonvärin ja muutenkin hyvän ihon näyttääkseen hyviltä.Kaikki kuvat: we<3it.


I'm so in love with pastel colours in hair! And well, on lips too! Pastels are just so dreamy looking, they remind me of barbies, My Little Ponies and all things lovely and girly! If I was a blond I would instantly have some pastel loveliness in my hair, but unfortunately I'm not, and even id I were, blond hair would make me look like a dork, it really doesn't suit me at all. What a shame!