tiistai 1. marraskuuta 2011

Ali's Big Break in Twinkle Lights

Nyt on ollut niin paljon peräkkäin kaikkia vähän erikoisemman värisiä tai muuten erikoisia kynsiä, niin teki mieli palata omalle mukavuusalueelle eli ihanien punaisten pariin. Eri sävyiset punaiset on mun ikisuosikkeja, ne on mun mielestä vaan niin helppoja mutta kuitenkin näyttäviä.

Tällä kertaa kynsille pääsi OPIn Burlesque-kokoelman Ali's Big Break, joka on ihana keskipunainen lakka jossa on paljon glitteriä seassa. Tämä ei ole kovin peittävä, kolme tai neljä kerrosta peittää. Muuten ihana lakka!Ja no, enhän minä tätä malttanut sitten yksinään pitää päivää kauempaa, ja tuputtelin kärkiin China Glazen Twinkle Lightsia. Näistä tuli ihanan jouluiset! Twinkle Lights on kuin pullotettu joulukoriste, aivan ihana! Kyllä kelpaa hörppiä glögiä näiden kanssa :) Vaikka noissa ylemmissä kuvissa Ali's Big Break toistuu aika uskollisena, näissä missä on Twinkle Lightsia se näyttää avuttomasti liian pinkiltä ja hailakalta.
I wanted to have a basic red mani for a change, so I painted my nails with OPI's Ali's Big Break from the Burlesque collection. However, after a day I felt that I needed to add something more to it, so I stamped some China Glaze Twinkle Lights over it with a sponge wedge. I really love Twinkle Lights, it's like a christmas ornament in a bottle! So sparkly and christmassy! I'm not content to how it showed up in the pictures, though, looks way too pink and sheer. I mean, the polish itself is quite sheer but my mani isn't.