tiistai 3. tammikuuta 2012

Got2b Rockin' it -kuivashampoo

Ostin pari viikkoa sitten ennen joululomille lähtöä Schwarzkopfin got2b-sarjan rockin' it -kuivashampoon (hinta n. 7 €) ja ihastuin siihen välittömästi kun kokeilin sitä. En ottanut kuivista äitille mukaan, ja yllätys olikin suuri, kun tänään kurottelin tuotetta hyllyltä. Huolestuin kun pullo painoi huomattavan vähän. Koko pullo oli lomani aikana tyhjentynyt itsestään! Kyllä ärsytti!


Onneksi löysin kuitin ja kiikutin tyhjän pullon Stockmannille. Ystävällinen myyjä vaihtoi tuotteen uuteen, ja toivon, että tämä ei nyt heti tyhjenisi. Halusin antaa tälle vielä toisen mahdollisuuden koska mielestäni tämä tuoksuu aivan ihanalle! Muita ominaisuuksia en ekalla kerralla vielä ehtinyt huomioidakaan, olin niin hurmioitunut tuoksusta. Toinen pullo on kestänyt nyt käytössä tyhjenemättä, joskin kuuntelen aina tarkkaan että jääkö korkki pihisemään ennen kuin laitan pullon takaisin hyllylle.

Tämä ei tuo yhtä paljon kouhkeutta tukkaan kuin ikisuosikkini Klippotekin kuivashampoo, mutta tämä tuoksuu niiin hyvälle! "Pesu"teho on ihan kohtalainen, mutta tuotetta tulee sen verran tehokkaana suihkuna, että tätä voi helposti annostella tukkaan vähän liikaa. Tämä ei jätä tukkaan sellaista karheaa pintaa kuten monet muut kuivikset. Tällä hetkellä mulla on käytössä vain tämä, mutta tarvitsen tämän rinnalle kyllä myös vähän tehokkaammin tuuheuttavan kuiviksen.