keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Meow Cosmetics -tilaus: luomivärit

Tilasin joulun jälkeen vähän sampleja Meow cosmeticsilta, kun koko tilauksesta sai -20% ja vielä ilmaiset postikulut. En ole koskaan aiemmin tilannut mitään Meow'lta, vaikka olen heidän nettikauppaansa monesti selaillut. Meow'ltahan löytyy ihan hurja valikoima mineraalipohjia eri väreissä, sieltä löytyy varmasti ihan jokaiselle sopiva sävy. Itse keskityin kuitenkin vain luomiväreihin ja poskipuniin, sillä minulla on vielä edellisiäkin mineraalipohjia käyttämättä. Jaan nämä postaukset luomiväreihin ja poskipuniin, ettei tule liian pitkää tekstiä yhdellä kertaa.

Samplet saapuivat ihanasti pakattuina :)
Aluksi valkkailin sävyjä Meow'n joulukokoelmista. Holiday Wishesista lähti mukaan Surprises, Xmas Treesista Spruce ja 12 Painsista Burnt Turkey.

Luonnonvalo
Salamalla
Egyptian Treasures -kokoelma sai mut melkein sekoamaan! Aivan upeita värejä! Lisäksi tykkään aina kivasti nimetyistä sävyistä, onhan se kivempaa levittää luomilleen vaikkapa kissajumalan mukaan nimettyä luomiväriä kuin jotain persoonatonta numeroilla merkittyä sävyä. Tilasin kokoelmasta juuri edellämainitun Bast-sävyn, jonka lisäksi ostoskoriin pääsivät Miw, Tutankhamun, Ra ja Sand Dunes. Ihmeellisesti pystyin valikoimaan vain nämä sävyt, mutta tämä on kyllä sellainen kokoelma, että varmasti tilaan siitä vielä lisää sävyjä/täysikokoisia tuotteita!

Luonnonvalo
Salamalla
Pandora's Box -kokoelmasta tilasin Mayhemin ja Malevolencen, sekä Shattered Equinoxista Perversen.

Luonnonvalo
Salamalla
Ja sitten vielä pieni vertailu Tutankhamunin ja Malevolencen välillä. Eroa on niiiin pieni vivahdus, että huh! Miten en yhtään tajunnut näitä tilatessa että nämä käytännössä dupeja? Riittääpähän tummaa punaista sitten vähän pidemmäksi aikaa!

Luonnonvalo
Salamalla
Nämä oli tosi laadukkaita ja hyviä levittää, ihan muutamassa oli heikompi pigmentti kuin mitä olisin toivonut (Miw, Mayhem, Spruce), mutta nekin toimivat erinomaisesti primerin kanssa tai märällä siveltimellä levitettyinä. Nämä ei ole ollenkaan niin höttöisiä ja pölähteleviä kuin kiroamani Pure Luxen luomivärit. Ihastuin ihan täysin, aion ehdottomasti tilata Meow'lta vielä lisää! Ainoa miinus on että nämä tulevat minigrip-pusseissa purkkien sijaan, mutta no, vievätpähän vähemmän tilaa. Luomivärisamplet maksavat dollarin kappale, eli hyvän hintaisia.

Loppuun vielä kuva uskollisesta apuristani Pallosta :) Tällanen naama mua usein auttelee kuvaamisessa!
"kuvaa mua eikä mitää meikkejä!"
Here's some swatches of my Meow Cosmetics order. I made it during their Christmas vacation, and got -20% sale and free shipping! Here are the swatches of the eye shadows I ordered, next up will be the blushes. I really love the quality of these, almost all of them are very pigmented and apply like a dream! Even the ones with poorer pigment work really well with primer or then mixed with water. Will definitely purchase eye shadows from Meow Cosmetics again, I love these!