perjantai 27. tammikuuta 2012

Gems

Tilasin pari viikkoa sitten vähän meikkejä Nonpareil Boutiquesta, ja tässä ensimmäinen testiin päässyt juttu. Olen pitkään himoinnut OPIn Rainbow Connectionia, mutta kerran kun Nonpareililla oli saatavilla sen dupe Milanin Jewel Fix Gems puolet halvemmalla, käännyin sen puoleen. Gemsissä on kirkkaassa pohjassa sinisiä, vihreitä, hopeita, kultaisia, pinkkejä ja oransseja glittereitä eri kokoisina. Näyttää ihan nonparelleilta/ilotulituksilta kynsillä! Aivan ihana lakka, tästä tulee niin hyvälle mielelle aina kun katsoo kynsiä (tai lakkapulloa). Yhdistin tämän Orlyn Liquid Vinyliin, ja tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon.


Voin suositella Nonpareil Boutiquea oikein lämpimästi, siellä on käytännössä samat valikoimat kuin Cherry Culturessa (josta meinasin ensin tilata), mutt postikulut ovat vähän halvemmat. Toki sivukin on vähän halvemman näköinen, mutta jos moinen ei haittaa niin eikun tilaamaan! Paketti saapui aikalailla viikon kuluessa siitä kun sain mailin että se oli postitettu. Kaikki oli pakattu hyvin ja homma toimi täydellisesti.
 
I recently ordered some cosmetics from Nonpareil Boutique, and here's the one that I tested first: Milani Jewel Fix in Gems! I love it, it looks like sprinkles or fireworks on your nails and it makes me soo happy just to look at it.