keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Weleda Foot Balm

Nappasin joulun aleista Weledan Foot Balmin Kicksista -70% alennuksella. Alkuperäinen hinta tällä olisi ollut 15,9 €, joka on mielestäni melko tyyristä pienestä jalkavoidetuubista. Foot Balmissa on tavaraa vain 75 ml, joten melko kallis litrahinta. En olisi ostanut tätä täysihintaisena, mutta alehinta oli mielestäni oikein sopuinen.


Tämä on ensimmäinen testaamani Weledan tuote, eikä mulla oikein ole koko merkistä mitään mielikuvaa. Luonnonkosmetiikkaa metallituubeissa, mutta siihen se sitten jääkin. No, itse tuotteeseen. Foot Balm on yllättävän ohutta ja öljyisen tuntuista. Levittyy hyvin, tosin tämä jättää iholle sellaisen hieman nahkean tunteen. En ole aivan varma tämän kosteutustehoista, veikkaan että tämä sopisi paremmin kesäaikaan käytettäväksi. Tuoksu on luonnonkosmetiikkamainen, itse erotan joukosta jotain sitruksista ja metsäistä, mutta muuten aika vaikea kuvailtava. Tuoksu ei ole mielestäni paha, mutta hieman erikoinen kyllä.

Tässä INCI siitä kiinnostuneille.
Vaikka tykkäsinkin tuotteesta, en ostaisi tätä normaaliin hintaan. Halvemmalla saa ihan yhtä hyviä tai jopa parempiakin jalkavoiteita. Jos löydän tätä uudestaan alesta, saattaisin ostaa uudestaankin. Ei tehnyt kummempaa vaikutusta suuntaan tai toiseen.