torstai 19. tammikuuta 2012

Joululahjatilaus

Tilasin itselleni tuossa joulun jälkeen pienen joululahjan Nail etc:ltä. Ja joo, tilasin sieltä vaikka vasta parjasin koko kauppaa, sillä halusin päästä eroon Nail etc-traumasta. Ei ehkä kauhean loogista, mutta kauppa on toiminut mulla aina aiemmin, enkä halunnut yhden pilalle menneen tilauksen pilaavan koko kauppaa minulta.


China Glazelta tilasin tämän vuoden joulukokoelmasta tummanpuhuvan glitterisen Tinsel Townin. Mietin jonkin aikaa tämän ja Eye Candy -kokoelman Some Like It Hauten välillä, tällä kertaa ostoskoriin päätyi tämä. China Glazelta tilasin myös Swing Babyn, ja tämänkin kanssa hieman arvoin, toinen vaihtoehtoni olisi ollut Zoyan Jules. Swing Baby lähti tilaukseen hieman tummempien swatch-kuvien perusteella.

Tinsel Town
Swing Baby
Zoyalta tilasin ihanan oliivinvihreän Yaran, ihan vain koska halusin jonkun vihreän lakan. Mietin pitkään eri vihreiden välillä ja päädyin tähän, koska muut vaihtoehdot olivat kovin jouluisia ja halusin yleispätevämmän lakan. Tässä on ihanaa kultaista glitteriä, näyttää ainakin pullossa ihanalle!

Yara
Orlylta tilasin mustan Liquid Vinylin koska mulla oli kammottava mustan kynsilakan kokoinen aukko kokoelmissani. Teiniaikoina tuli ylikäytettyä musta lakka aika tehokkaasti, nyt olen kuitenkin keksinyt vaikka mitä kivoja lakkauksia joihin tarvitsin mustan lakan. Kyllähän musta nyt vaan on sellainen perusväri että sitä on hyvä olla pullollinen. Orlyltä tilasin myös Bonder-aluslakan, ihan vaan koska olen lukenut siitä hyviä arvostelua ja koska aluslakkoja kuluu sen verran paljon, että uutta on aina hyvä olla jemmassa.

Bonder & Liquid Vinyl
 Näiden jälkeen onkin hyvä suunnata katseet kohti keväisempiä lakkoja, mulla on niin paljon kaikkea jo himotuslistalla että huh! Kaikki ihanat pastellit viehättää tänä keväänä mua tosi paljon, vaikkei ne normaalisti ole oikein mun juttu. Saas nähdä mitä tulee tilattua keväämmällä!

Here's my newest order from Nail etc. I know I just dissed this shop, but I wanted to make another order so I could get over my trauma since Nail etc. has always worked perfectly before the last incident. I ordered China Glaze Tinsel Town and Swing Baby, Zoya Yara and Orly Bonder and Liquid Vinyl. From here on I'll be moving to nice pastels and brights for spring! I already have so many polishes on my mind that I just have to get!