lauantai 31. joulukuuta 2011

OPI Muppets

Sain avokilta joululahjaksi OPIn The Muppets -kokoelman neljän minilakan pakkauksen, Muppettesin. Pakkauksessa on 3,75 ml kokoiset lakat Wocka Wocka, Excuse Moi!, Desiger...de Better! ja Warm & Fozzie. Eniten odotin näistä Designer...de Betteriä ja Warm & Fozzieta, mutta kaikki lakat osoittautuivat aivan ihaniksi.Ja sitten swatcheihin! Nämä on samassa järjestyksessä kuin pakkauksessa, vasemmalta aloittaen.

Luonnonvalossa
Salamalla
Wocka Wocka on kiva peruspunainen shimmerillä, ja suurena punaisten lakkojen ystävänä tykkäsin tästäkin. Ei kuitenkaan yllä samalle tasolle kuin all-time-favouriteni OPIn An Affair in Red Square. Tämä oli jotenkin huono levittymään, lakka oli kyllä peittävä jo yhdellä-kahdella kerroksella, mutta se levittyi jotenkin paksusti.

Luonnonvalossa (olipahan vaikea kuvata!)
Salamalla
Excuse moi! on pinkki glitterpommi. Tässä on pinkissä pohjassa pientä hopeista hilettä ja vaikka minkä värisiä isompia glittereitä. Tämä oli aluksi vähiten suosikkini näistä, yleensä tykkään tällaisista lakoista mutta tässä oli mielestäni vähän liikaa kaikkea. Hetken tätä kynsillä katseltuani aloin kuitenkin lämmetä tällekin. Ei tämä ihan suosikiksi noussut, mutta oli kuitenkin parempi kuin mitä odotin. Tämä on glitterilakaksi peittävä, kaksi-kolme kerrosta riittää hyvin.
Luonnonvalossa
Salamalla
Warm & Fozzie on kaunis ruskea jossa on vahva pronssinen vivahde. Lakassa on tummempaa ja vaaleampaa ruskeaa joiden seassa on pinkkiä. Jossain valossa tästä hohtaa myös vihreä. Todella kaunis lakka, taitaa olla ensimmäinen ruskeani jos nudelakkoja ei lasketa. Kuivuu nopeasti foil-koostumuksensa ansiosta, kolme kerrosta riitti peittävään lopputulokseen.

Luonnonvalossa, kattokaa miten valo heijastuu tästä!
Salamalla
Tässä näkee tarkemmin noita foil-partikkeleja.
Designer...de Better! on aivan ihana foil-lakka, jossa on hopeista ja kuparista foil-partikkelia sekaisin. Lopputulos on vähän valosta riippuen joko shampanjainen tai enemmän hopeinen. Kolme ohutta kerrosta peitti, kuivui nopeasti kuten Warm & Fozziekin. Tämä kimaltelee kynsillä upeasti, todella nätti lakka! Tätä aion hankkia täysikokoisen pullon!

Muppets-kokoelmassa oli paljon upeita lakkoja ja halusinkin tämän minikokoelman jotta saisin kokoeltua mahdollisimman monia niistä. Haluaisin näiden lisäksi vielä Muppetsien Rainbow Connectionin, jossa on vähän kaiken värisiä glittereitä kirkkaalla pohjalla. Saa nähdä milloin tulee hankittua, nyt on sen verran isoja hankintoja edessä kotiin että rahatilanne ei oikein salli ylimääräisyyksiä.

I got OPI's Muppettes mini pack as a christmas gift from my boyfriend. It includes Wocka Wocka, Excuse Moi!, Designer...de Better and Warm and Fozzie. I really like the Muppets Collection and this is a nice way to try some of them without having to purchase full-size bottles of each one (even though I will need to purchase a full-size bottle of Designer..de Better!). I would still like to have Rainbow Connection, though.