lauantai 28. tammikuuta 2012

Meow Cosmetics -tilaus: poskipunat

Tässä Meow Cosmeticsin tilaukseni toinen osa, poskipunat ja yksi aurinkopuuteri. Tilasin alunperin kolme poskipunasamplea, mutta Meow lähetti kaupanpäällisiksi vielä neljännen sekä aurinkopuuterisamplen.

Vip-kokoelmasta tilasin sävyt Tart ja Debutante. Tart on (Meowin sivujen mukaan) korallinen pinkki, ja Debutante persikkainen sävy jossa on kultainen vivahde. Molemmissa shimmeri on melkoisen selkeää, saa vähän varoa ettei saa diskoposkia. Pigmentti ei ole näissä kuitenkaan kovin vahva, joten näitä ei ole kauhean helppo annostella liikaa.

Luonnonvalo
Salamalla
Blush-kokoelmasta tilasin sävyn Infatuation. Sävy on persikkainen ja melko matta, joskin tästäkin löytyy hieman shimmeriä. Samasta kokoelmasta sain ilmaissamplen sävystä Puss'n'Blush, joka on viileä malvainen sävy, myöskin hennon shimmerinen. Ei ole oikein meikäläisen juttu, lupasin tämän äitille kun on paljon enemmän hänen värisensä.

Luonnonvalo
Salamalla
Aurinkopuuteri on sävyssä Sizzle, joka on ilmeisesti Meow'n perinteisin ja yksinkertaisin aurinkopuuterisävy. Sivuilla luvataan tämän olevan aina sopivan sävyinen ja kerrostettavissa omien mieltymysten mukaan. Tämä on hieman persikkaisen ruskea sävy, ja tässä on myös kevyttä shimmeriä seassa.

Luonnonvalo
Salamalla
Here are some swathes from Meow Cosmetics order. This time blushes and some bronzer. I ordered Tart and Debutante from the Vip Collection and Infatuation from the Blush Collection, and got free samples of Puss'n'Blush from the Blush Collection and a Bronzer in the shade Sizzle.