perjantai 20. tammikuuta 2012

Pure Luxea käytössä vol II

Pitkästä aikaa meikkikuvia! Halusin käyttää vaihteeksi viime vuoden puolella tilaamiani Pure Luxen luomivärejä. Pure Luxen luomivärit ovat edelleen raivostuttavan höttöisiä, mutta Nekun blogista oppimani teippitekniikan avulla tästäkin selvittiin! Napataan vain pala teippiä, painetaan se kohtaan johon on tippunut gliteriä/luomiväriä ja vedetään pois. Toimii oikein hyvin ja on moninkertaistanut Pure Luxejeni käyttökerrat!


Sisänurkka Pure Luxe Peach Champagne
Liikkuva luomi Pure Luxe Twinkle
Ulkonurkka Pure Luxe Solitude
Kulmaluu Estee Lauder Sugar Cube
Rajaus H&M Eyeliner Black
Ripset Lumene Blueberry Volume
Kulmat H&M Eyebrow Liner Light Brown

Ärsyttävää kun luonnossa "kauniin kuulas" meikki näyttää kuvissa siltä että olisin latonut naamaan rasvaa unohtaen puuterin. Vika voi hyvinkin olla myös kuvaustaidoissani, mutta en kuitenkaan näyttänyt luonnossa ihan noin rasvaiselta.

Jopas näyttää eriparisilta :D
Heikko laatu, mutta tuo värit toistuu tässä hyvin.
Liikkuva luomi Pure Luxe Olive you!
Ulkokulma Pure Luxe Rehab
Silmäkulma ja kulmaluu Pure Luxe Naked in the Sand
Rajaus Lumene Natural Code Liquid Eyeliner sävy Deep Black
Ripset Lumene Blueberry Volume
Kulmat H&M Eyebrow Liner Light Brown

Here's a couple of simple looks with Pure Luxe eyeshadows. The first one: on the inner corner I have Peach Champagne, on the lid Twinkle and on the outer corner Solitude. I really liked this look, though in the pictures my skin looks super greasy! :D I just couldn't capture the "fresh and dewy" look properly! In the second look I have Olive you! on the lid, Rehab on the outer corner and Naked in the Sand on my brow bone and inner corner of my eye.