tiistai 17. tammikuuta 2012

Naama puhtaaksi - käyttökokemuksia

Mulla on viime kuukausina ollut testissä muutamia uusia kasvojen puhdistusaineita, ja ajattelin kertoa niistä vähän. Tarkastelussa ovat Madaran syväpuhdistava puhdistusvaahto, Nivean Wash Off Effective Cleansing Gel ja vanha kunnon kookosöljy.

Madaran Deep Purifying Foam on koostumukseltaan aivan ihanaa, pehmeää vaahtoa. Vaahto liukuu iholla todella hyvin ja pesuteho on hyvä. Yksi pumppaus riittää kasvoille, kahdella saa puhdistettua myös kaulan ja dekolteen. Ainoa miinus tässä on mielestäni haju, joka oli aluksi aivan kamala! Olen nyttemmin ehtinyt jo tottua siihen, mutta petyin silti, koska lähes kaikki Madaran muut tuotteet ovat mielestäni todella raikkaan tuoksuisia. Hintaa tällä oli n. 20 euroa, mikä voi tuntua paljolta, mutta tuote vaikuttaa hyvin riittoisalta ja on muutenkin niin hyvä, ettei hinta tunnu liian suurelta. Varmasti ostan vielä uudestaankin! Sain jopa äitini innostumaan tästä, sopii siis ilmeisesti myös vähän vanhemmallekin iholle.


Nivean Wash Off Effective Cleansing Gel oli mun ja avokin hätäinen pakko-ostos kun täytyi saada uutta putsaria mutta rahaa ei oikein ollut eikä löydetty mistään meidän entistä suosikkia Freemanin päärynäputsaria. Itse en tykännyt tästä, tuntui liian kuivattavalta mun pintakuivalla sekaiholla. Hintaa tällä oli alle 5 euroa, eli paha sijoitus ei ollut, mutta meillä tämä jäi ihan vaan avokin käyttöön. Koostumus on perus geeli, jossa on tuollaisia ilmakuplia, tuoksu oli ihan miellyttävä mutta melko voimakas. Itselläni tämä hieman pisteli käytön aikana, ja tosiaan kuivatti ihoa hieman liikaa makuuni.

Kookosöljyä käytän meikkien puhdistukseen, ja siinä se palvelee erinomaisesti! Levitän öljyä joko kuiville tai kosteille kasvoille, hieron hetken, ja poistan öljyn ja liat joko iholle tarkoitetulla mikroliinalla tai Sensain puhdistusliinalla. Tähän kävisi varmasti myöskin pumpuli, mutta suosin itse noita kestävämpiä vaihtoehtoja. Öljy on siitä mukava, ettei se kuivata lainkaan, lisäksi pidän sen luonnollisuudesta. Omani on ostettu Punnitse & Säästästä parin-kolmen euron hintaan, näissä on ihan hurja hintahaarukka, kannattaa miettiä miten paljon haluaa sijoittaa öljyyn. Tietenkin laaduissakin on sitten eroa, löytyy luomua jne.