sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Hulluja mineraaleja

Näitä en ole muistanutkaan erikseen esitellä, eli pikkuinen kokoelmani Mad Mineralsin luomivärisampleja. Nämä ovat ihan ensimmäiset luomivärisampleni ikinä, ja tilaus oli pieni koska epäilin että tuleeko näille käyttöä. Värit ovat luokkaa "ihana, ihana, tää olis käytännöllinen, ihana". Alunperin tilausta piti laittaa menemään akuutin mintunvihreän luomivärihimon takia, mutta mukaan tarttui tosiaan myös keltaista, sinistä ja ruskeaa. Paketin yllättäjä oli kuitenkin ilmaissample, joka on tainnut olla suurimmassa käytössä. Pidemmittä puheitta sävyihin!



Ruskea Coffee on mattasävy, jonka tilasin lähinnä arkimeikkiä ja rajauksia ajatellen. Aivan ihana gunmetal-sävy on ilmaissample Agave, joka on näistä kaikista ollut kovimmassa käytössä. Sininen upeus on Electric Blue, jonka tilasin ihan vain sen takia että värin kuvauksessa käytettiin sanaa peacock (rakastan riikinkukkoja!). Mintunvihreä on Cutiepie, tämän takia tilauksen alunperin tein, mutta loppujen lopuksi en ole tätä niinkään paljon käyttänyt. Keltainen on Lemon drop, yllättävän monikäyttöinen sävy! Keltaisuus ei ole luonnossa kovin voimakas, sopii hyvin esim. silmän sisäkulmaan. Kaikissa (paitsi tietenkin Coffeessa) on aivan uskomaton kimallus, aivan upeita sävyjä!



Mad Mineralsilta saa tilattua sampleja sekä pusseissa että purkeissa, ja vaikka pussit vievätkin huimasti vähemmän tilaa, pidän enemmän purkeista. Pussit ovat vain 25 senttiä halvempia, joten eroa ei juurikaan ole. Pussillinen, jossa on 1/4 teelusikallista tavaraa maksaa kaksi dollaria, ja purkki jossa on saman verran tuotetta maksaa tosiaan sen 2.25 dollaria.

Quick swatches of my Mad Minerals mini collection. These were the first shadow samples I ordered from the internet and most of these colours I picked on a need-to-have basis. So, some blue (Electric Blue), mint green (Cutiepie) and yellow (Lemondrop), and only one neutral brown (Coffee)! Surprisingly my favourite of the bunch was the free sample, Agave! I really like the quality of these, for me these are much better than Pure Luxe shadows, for example. And I mean, just look at the shimmer of the shimmery ones, so gorgeous! The baggies cost $2 and the jars $2.25.

Pure Luxea käytössä

Tässä pari silmämeikkiä joita olen tehnyt jokin aika sitten hankkimillani Pure Luxen luomiväreilläni. Kuten jo swatcheista arvelinkin, Khaki nousi luomillakin ehdottomaksi lemppariksi. Olin yleisesti ottaen vähän pettynyt luomivärien varisevuuteen, glitterhöttöä tippui ja pölisi muuallekin kuin silmäluomelle vaikka levitin samaan tapaan kuin muitakin mineraaliluomivärejä. Joissakin myös pigmentit toistuivat huonosti. Kosteana levittäminen auttoi joidenkin tapauksissa, mutta koin kuitenkin parhaaksi tehdä silmämeikin ennen meikkipohjaa, sen verran suuri varisemisriski näillä oli.



Luomen sisäkulma Pure Luxe Twinkle
Luomen keskiosa ja ulkokulma Pure Luxe Khaki
Rajaus Lumene Natural Code Liquid Eyeliner sävy Deep Black
Ripsiväri Maybelline Falsies



Pohjustus UDEPP
Luomen sisäkulma Pure Luxe Naked in the Sand
Ulkokulma Pure Luxe English Ivy (levitetty kuivana)
Rajaukset Pure Luxe English Ivy (levitetty kosteana) ja
Lumene Natural Code Liquid Eyeliner sävy Deep Black
Ripsiväri Lumene Blueberry Volume
Kulmat H&M Eyebrow liner sävy Light Brown

Here's a couple looks with my fairly new Pure Luxe eye shadows. I wasn't quite satisfied with the quality because most of these colours were really hard to apply: they fell on my cheeks and under my eyes and in some cases the colour didn't look as strong on the eye lids as I would have hoped. Applying these wet helped a little but I still prefer to do my eye make up before my foundation with these shadows just because it's so much easier.

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Naamavalitus + rasva-arvostelu

Ei ole oikein tehnyt mieli tehdä saati kuvailla mitään meikkejä tänne koska naama puskee samaan aikaan finniä ja iho kuivuu saharamaisesti. Iltaisin levittelen muutamia eri rasvoja/öljyjä useampaan otteeseen, olen ihan hukassa kun iho huutaa kosteutta mutta on silti tietyiltä alueilta selkeästi rasvainen. En ole varma aiheuttiko Macin meikkivoiteeseen siirtyminen mulla tän ihon finneilyn, otin pari päivää sitten taas mineraalipohjat käyttöön, saa nähdä tuleeko vaikutusta missä(än) vaiheessa. Kuivuminen johtunee kylmenevistä ilmoista ja sisälämmityksen kuivuudesta. Jokatapauksessa, ärsyttää ja harmittaa :( Olen niin kateellinen ihmisille joilla on iho aina huippukunnossa! Tiedostan kyllä ettei mun iho ole suhteellisesti ajateltuna kovin pahassa kunnossa, mutta ei auta moinen jos peilissä näkyy vaan ne finnit ja mustapäät. Ikävimpiä on kuitenkin leuassa olevat hormoninäpyt jotka näyttää sellaiselta ikävältä röpelöltä.


Koska naaman kanssa on nyt vähän sukset ristissä, voisin tähän väliin arvostella äskettäin hankkimani jalkavoiteen. Soap & Gloryn Heel Genius, josta tykkäsin tosi paljon, loppui tuossa joku aika sitten enkä oikein jaksanut alkaa miettimään mitä ostaisin seuraavaksi. Vapaa Valinnasta lähti mukaan tämä Schollin Deep Moisturizing Cream, joka on siis ihan perus kosteuttava jalkavoide. Hintaa tällä oli alle 5 euroa mikä oli juuri sopiva tällaiseen kokeiluun. Tuubi on aika pieni, tavaraa on 75 ml. Tuoksu on varsin miellyttävä, en tosin osaa kuvailla sitä tarkemmin. Ehkä vähän vanhanaikainen jollain tapaa, mutta silti hyvä. Kosteuttaa hyvin, joskin ihan korppuja kantapäitä ei taida pelastaa kuin pedikyyri tai muu vastaava. Erikoista oli, että pakkauksessa sanottiin tämän toimivan parhaiten 2-3 kertaa viikossa käytettynä, kun itse taas olen ymmärtänyt että jalkavoidetta tulisi käyttää päivittäin.


I haven't been posting any make up looks lately simply because my skin is in a horrible condition. Its dry like a desert but still somehow manages to look greasy! I have pimples and nasty black heads all over my t-area and it's driving me nuts. Putting make up on has been quite deppressing lately, and well, I just don't want to take pictures of my face like this. 

However, here's a little review on Scholl's Deep Moisturizing Cream which I recently bought. It's a small(ish) tube that has 75 ml of lotion in it, and it cost a bit under 5 euros. I like the texture and the scent, it's sort of old-fashioned in a nice way. Moisturizes nicely, altough I wouldn't recommend this if your heels were badly cracked.

maanantai 21. marraskuuta 2011

Joulua odotellessa

Kävin eilen vähän jouluostoksilla, ja tietty piti käydä tarkistamassa The Body Shopin tämän talven uutuudet. Ilokseni hyllyillä oli muutaman vuoden takaista suosikkiani eli Cranberry Joy-sarjaa, mutta myös kaksi uutta tuttavuutta, Spiced Vanilla ja Candied Ginger. Cranberry ja Spiced Vanilla pääsivät heti joulun toivelistalle, aivan ihanan tuoksuisia! Candied Ginger tuoksuu myös ihanan mausteiselle, muttei ehkä sellaiselle jolle itse haluaisin tuoksua.

kuva: lovelygirliebits.com
Mulla on aiemmin ollut tuosta Cranberry-sarjasta saippua ja vartalovoi, ja molemmat olivat aivan ihania. Saippuassa on tosi kaunis painokuvio ja siinä on ihania hellästi kuorivia hippusia. Vartalovoi on perinteistä TBS-laatua ja sopii tuoksultaan mun mielestä ihanasti talveen. Miellän hedelmäiset tuoksut kesäisimmiksi, ja kirpeä karpalo sopii ihanasti kirpeisiin pakkaskeleihin.

Pakko vielä lopuksi mainita että Kate Bushilta on tullut uusi levy 50 Words for Snow, jolla on aivan tolkuttoman upea duetto Elton Johnin kanssa, Snowed in at Wheeler Street. On soinut repeatilla eilisestä lähtien!


Yesterday I was christmas shopping and just had to pop in at my local The Body Shop to see their christmas lines for this year. I was delighted to see they had brought back the cranberry line since I simply loved it a few years back! From the other too, Spiced Vanilla and Candied Ginger, I really liked Spiced Vanilla! Everything from Cranberry Joy and Spiced Vanilla lines went straight to my christmas wish list! :D Also, check out this fab new song from Kate Bush (ft. Elton John) from her new album 50 Words for Snow, I love it and have been listening to it nonstop since I found it on Spotify yesterday.

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Dove Intense Repair

Eräs ystävistäni toimii Buzzadorina (lisätietoa täältä), ja sain häneltä kokeiluun Doven Intense Repair hoitoainetta. Kyseessä on eritysen tehokasta hoitoa lupaava tuote, jonka vaikutusaika on vain minuutti. Ystäväni kertoi tämän muistuttavan hiusväripakkauksissa tulevaa hoitoainetta, joten innolla otin nämä kokeiluun.


Jostain syystä mun tukka jäi tosi inhottavan tuntuiseksi joku aika sitten tehdyn burleskikampauksen jälkeen. Veikkaan että kampaaja käytti hiuspuuteria todella reilulla kädellä, sillä tukka jäi sellaiseksi hamppumaisen tuntuiseksi pitkäksi aikaa eikä tähän auttaneet syväpuhdistavat shampoot tai hiusnaamiotkaan. Toki voi myös olla että mun tukka ei tykännyt yhtään hiuspuuterista, en tiedä. Kuitenkin, tämä Doven hoitis tuli todella hyvään saumaan. Pika-apua tämä ei hiuksilleni tuonut (eikä siis tuonut kyllä yhtään mikään muukaan), mutta muutamien käyttökertojen jälkeen tukka tuntui jo selvästi paremmalta. Edelleen tukka tuntuu pestessä huonokuntoiselta, mutta tällä ja hiuksiinjätettävällä hoitoaineella sai pehkon tuntumaan paljon mukavammalta.

Mulla ei valitettavasti ole mitään haisua tämän hinnasta, mutta en usko olevan kovin kallista, onhan Dove kuitenkin kohtuuhintainen markettimerkki. Tässä ei mun mielestä ollut kovin voimakkaana sitä tyypillisintä dovemaista tuoksua josta en itse pidä, joten siitä plussaa.

My friend gave me these Dove Intense Repair conditioners she had got from Buzzador. These are kind of like those conditioners you get with hair dye packages. Intense Repair promises, well, intense repair in just a minute's time. I liked the product and especially the fact that it didn't smell like normal Dove products, at least as strongly. I have no idea what these cost, but I bet they're pretty cheap.

lauantai 19. marraskuuta 2011

Space nails

Katsoin viimein loppuun yhden lempisarjoistani, Star Trek The Next Generationin, ja ajattelin että tällaiset avaruusteemaiset kynnet sopisi näihin haikeisiin tunnelmiin. Näitä galaxy/nebula kynsiä on näkynytkin netin syövereissä tosi paljon, joten inspiraatiota ja tutoriaaleja löytyikin helposti. Halusin tehdä näistä enemmän sini-violetit kun sellaiset keltaiseen taittavat, joten eikun kuvahakua googlesta.

Inspiraationa ja mallina toimi seuraavanlaiset avaruudellisuudet:

kuva: blackskies.org
kuva: nasa.gov
Ei sitten muuta kuin make it so! Käytin pohjalakkana Manhattanin tummanlilaa 302 lakkaa jonka päälle tuputtelin ensin valkoista (H&M White) jota sitten reunustelin ja värittelin vielä kolmella eri sinisellä Two-way Nail Art lakalla ja Essencen violetilla Break Trough:lla. Tein valkoisella vielä muutamia isoja ja pienempiä tähtiä sinne tänne. Päälle vielä kerros Lumene Natural Coden kimallelakkaa Go Glittery, ja avaruushenkiset kynnet olivat valmiit.

 



Lumene Natural Coden Go Glittery unohtui kuvasta.
Tykkäsin näistä ihan hulluna, avaruusjutut on jotenkin niin siistejä ja näihin sai todella nätit värit. Muutamat noista pienistä tähdistä tuli hippasen liian isoiksi, mutta ei voi mitään.

Yesterday I finished one of my favourite tv shows ever, Star Trek The Next Generation. As I'm still a bit sad about this (Deep Space Nine just doesn't seem as good as good ol' TNG) I wanted to create these space inspired nails to lighten my mood up a bit. I hit google to find some pics of galaxies and nebulae and took the ones above as my models. I wanted to go into a blue/purple direction colourwise, and this is what I came up with.

perjantai 18. marraskuuta 2011

Just another mani

Tein yksi päivä vanhojen Isadoran Mulberry Wine lakkausten päälle vähän koristeluja, ja niistä tulikin oikein kivat. Saivat koulussakin kehuja! :) Näissä ei mitään sen kummempia ole kuin kärjissä tuputtelut pinkki/magenta-glitterisellä Two-way nail art -lakalla ja yhdet pinkit strassit kussakin kynnessä.



Kuvissa paistaa vähän erikoisen värisenä läpi glitterilakan pohjaväri, oikeasti kynnet ei siis taittaneet ruskeaan tuolla tavalla. Tykkäsin näistä kaikessa yksinkertaisuudessaan, aina ei tarvitse hurjia kikkailuja viihtyäkseen kynsissään.


Oli pakko laittaa vielä yksi salamalla otettu kuva, Mulberry Wine näyttää nimittäin ihan mielettömältä oikeassa valaistuksessa! Tästä näkee paremmin myös lakan ja glitterin yhteensopivuutta.


Here's a super simple mani with Isadora's Mulberry Wine as a base and some two-way nail art pink glitter polish on the tips with some rhinestones. Simply but pretty, I really liked this mani!

torstai 17. marraskuuta 2011

Meikkiä apteekista

Kesällä etsiskelin itselleni jotain hyvää sävyttävää päivävoidetta, jossa olisi mukana aurinkosuojakerroin. Apteekissa pyöriessäni luulin löytäneeni täydellisen tuotteen, mutta kotona tajusin, että kyseessä onkin meikkivoide. No, tuote hetkeksi hyllylle (en tykkää käyttää nestemäisiä meikkivoiteita kesällä kun naama hikoaa), ja syksyn tullen otin sen uudestaan esille. Yllätyin, sillä tuotehan on varsin pätevä! Kyseessä on Avenen Couvrance-sarjan Fluid Foundation Corrector. Nyt tietenkin mietitte, että miten voin erehtyä luulemaan selkeästi meikkivoiteeksi nimettyä tuotetta sävyttäväksi päivävoiteeksi, niin voin sanoa, että katselin jostain syystä vain sanaa fluid ja ranskankielistä tekstiä, jossa luki fond de teint correcteur fluide, ja näistä fluideista sain päähäni, että kyseessä olisi kevyempi tuote.


En osaa sanoa johtuiko se tuotteesta vai keskimääräistä ärsyttävämmästä ihostani, mutta huomasin leukani olleen tukkeutuneempi kun olin käyttänyt tätä jonkin aikaa. Lopetin tämän käytön sitten hetkeksi, mutta leuka jäi kiusaamaan vielä pidemmäksikin aikaa, joten luulen että kyse oli vaan omista hormoninäpyistäni.


Tämä tuoksuu mielestäni tosi ihanalle, ja voin kyllä yleisesti sanoa pitäneeni tuotteesta paljon. Tämä on aika jymäkkää tavaraa, ja levittäessä kannattaakin olla tarkkana ettei tule ihan maskia naamaan. Tätä sai muistaakseni kolmessa sävyssä, omani on sävy 02 Natural. Olen tykännyt levittää tätä sekä sormin että siveltimellä, ja molemmilla tavoilla tulos on ollut hyvä. Tämän kanssa suosittelen ehdottomasti puuterointia. Harmittaa etten muista tarkkaa hintaa, mutta uskoisin sen olleen jotain väliltä 10-20 euroa.

Last summer I bought this foundation by Avene because I somehow mistook it for a tinted moisturizer. I didn't use it in the summer since I hate using liquid foundations when it's all hot and sweaty and everything but I did find it quite a nice when I tried it on this autumn. This came in I think three shades, mine is 02 Naturale. I have no idea where you can purchase this abroad, but here in Finland most pharmacies stock it. I can't remember the price but I'd say it was between 10-20 euros. All in all, I really liked this product, it was well-pigmented and applied really nicely (I tend to use my figers or a foundation brush).

tiistai 15. marraskuuta 2011

Postin tuo Pate Mellin luo

Ihan paras päivä, katsokaas mitä kaikkea Posti-Pate tiputti luukusta! Myönnettäköön, että isoimmassa paketissa tuli yksi joululahja eli ihan kaikkea en saa itse pitää, mutta silti! Kaikki paitsi Trendi tilattu ebaysta. Postissa työskennellyt kaverini sanoi että olen posteljoonin painajainen, en kommentoi väitettä ;)


Mitäs kaikkea paketeista sitten löytyikään?


Sydämenmuotoisia strasseja. Näitä olen halunnut jo jonkin aikaa, vaikkei sydän nyt ehkä kaikkein lempparein kuvio olekaan. Jotenkin vaan niin söpöjä, että oli pakko saada!


Pisaranmallisia strasseja. Nämä oli puoliksi sellainen heräteostos, sydänstrasseja lähdin ostamaan mutta nämä ihastutti. En oikein vielä tiedä miten näitä saisi parhaiten hyödynnettyä, mutta aika (ja tutoriaalit) näyttää.


Helmenpuolikkaita. Ihan vaan siksi koska nämä näyttää kivoille eikä mulla tälläsiä ollut. Kaikilla näillä oli hintaa 1.49 dollaria kappale, eli ei paha ollenkaan.


Vähän aikaisemmin postista tipahti vielä neljäs kynsikoristehyrrä, sillä kertaa täynnä microhelmiä. Näidenkään käytöstä en oikein vielä ole perillä (tai lähinnä siitä, mitä kaikkea näillä saakaan tehtyä), mutta ei muuta kun harjoittelemaan. Nämä oli vähän kalliimpia, hinta oli 2.34 dollaria.


Joulunodotukseen tarvitsi tietenkin myös asiaankuuluvia kynsitarroja, nämä 10 arkkia maksoivat 4.99 dollaria. Hyvin huomaa kun on tottunut ebayn halpaan hintatasoon kun nämä tuntuivat tosi "kalliilta". Suomessa ei tarvitse unelmoidakaan saavansa 10 arkkia tarroja reilulla kolmella eurolla :D Olivathan nämä toki hieman tyyriimpiä kuin monet, mutta ei nyt missään nimessä kalliita!

I went a bit crazy on ebay, it's just so cheap in there! Some rhinestones, pearl halves, beads and christmassy nail stickers. My friend always jokes that I'm the postman's worst nightmare since I almost always have some stuff coming up. The ones in the first picture came all on the same day, so I can see where the comment's coming from :D

maanantai 14. marraskuuta 2011

Uutta ulkoasua

Muokkailin vähän blogin ulkoasua, mitä pidätte? En ole oikein varma tuosta headerista, glitterit miellyttää mutta tuossa fontissa nyt on jotain mikä mättää. Halusin joka tapauksessa vaihtaa vanhan pois, koska se ei mielestäni liittynyt blogiin tarpeeksi (vaatteita ja leivoksia). Haluaisin jotain kosmetiikkaa tuohon, eli todennäköisesti tuo lähtee pois heti kun saan tarpeeksi inspiraatiota.

Sivupalkista löytyy myös linkki mun we<3it-profiiliin, josta voi käydä katselemassa vähän inspiraatiota. Paljon upeita meikki-, hius- ja kynsijuttuja, suosittelen vilkaisemaan :)

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Hiushommia

Olen joskus maininnut ihailevani aitoja punapäitä ja heidän upean värisiä hiuksiaan. Mulla oli monta vuotta todella, todella tummanruskeat hiukset, mutta toissa kesänä vaalensin niitä melkoisesti, jolloin tukastani tuli oranssi. Olin pelännyt tätä vaihetta aivan kamalasti, mutta jostain syystä kävikin niin, että tykkäsin oranssista tukasta yllättävän paljon. Tästä alkaen olen itse koittanut saavuttaa luonnollista, reilusti punaiseen/oranssiin taittavaa ruskeaa tukkaa, onnistuen välillä paremmin, välillä huonommin. Tällä hetkellä punaista pigmenttiä löytyy tukasta harmillisen vähän ja väri on ehkä hippasen liian tumma, täytyisikin käydä taas kampaajalla tai work the magic kaupan väreillä.

Tässä kuva-aineistoa hiusteni eri vaiheista (erilaisia blondausasteita ei valitettavasti ole ikuistettuna). Jos hiusvärit ei kiinnosta, aina voi kiinnittää huomiota mun vakio valokuvailmeeseen, jonka otan about jokaiseen kuvaan jonka tajuan musta otettavan :D

Tällainen mulla oli monta vuotta.
Mutta about tällaisesta lähdin vaalentamaan.
Tähän päädyttiin.

Pakko vielä sanoa tosta mun vaalennusprosessista, että tein kaiken itse kaupan väreillä ja melko kärsimättömästi, eli juuri niinkuin ei saisi tehdä. Käytin lähinnä jotain vaaleinta platinablondisävyä mitä löysin, en koe värinpoistojen toimivan itselläni lainkaan. Värjäsin tukkaa ehkä viikon-kahden välein, ja tosiaan tuollaisesta lähes mustasta sai melkoisen vaalean oranssin oikeastaan aika helposti. En voi sanoa tukkani edes kärsineen kamalasti, mitä nyt takkuisuutta oli enemmän kuin ennen.

Nykyinen väri, aika mälsä mutta sopii mielestäni hyvin.
Tällä hetkellä tukkani on mielestäni polkka otsatukalla, ja olen kovin mieltynyt tähän malliin. Mulla menee aina ikuisuus kuivattaa tukkaa, ja polkan kanssa se aika on siedettävä verrattuna pitkiin hiuksiin. Oon nyt pari viime kertaa värjänny hiukseni L'oréalin Casting Crème Glossin sävyllä 832 Luonnonvaalea hunajakulta, ja olen ollut ihan tyytyväinen. Haluaisin hiuksiin kuitenkin enemmän taittoa oranssiin, en kuitenkaan mitään kuparia, mitä kampaajat/hiusväripurnukat usein tarjoaa. Täydellisen sävyn etsintä siis jatkuu, mutta nyt ollaan jo hyvällä mallilla.

Kuva: lorealparis.fi.

Itse väristä täytyy vielä mainita, että tämä on oikein mainiota! Pakkauksesta riittää mun polkkapituiseen tukkaan yllin kyllin, mutta pitkähiuksisemmatkin kaverit vannoo tämän riittävän. Väri on ammoniakiton, eli tästä ei lähde sellainen kauhea haju niinkuin hiusväreistä yleensä. En itse tykkää käyttää kestovärejä, joten tämä kevytväri on ollut juuri sopiva tarkoituksiini. Maksoi Vapaa Valinnassa hieman alle 11 euroa.


Here's some images of me when I started bleaching my hair two summers ago. I started with a really dark brown that almost looks black, but the actual process I began when my hair was slighty lighter, but still a dark brown. The last picture with the orange hair is what I ended up with, and very surprisingly, I really liked the orange colour! Since then I've been trying to colour my hair so it would look naturally red or maybe more strawberry blondish, a mission that's so hard to accomplish! I've been dying my hair with L'oréal's Casting Crème Gloss in shade 832 Honey Blonde, which has been working okay, though I'd still like my hair to have more of a red/orange tint and be a tad lighter.

perjantai 11. marraskuuta 2011

Kaikki kerätään, kaikki kerätään!

Kuka muistaa vielä Pokemon-villityksen? :D Mulla ainakin oli vino pino erilaisia keräilykortteja, joita sitten vaihtelin alakoulussa välkillä muiden kanssa. Tämä oli sitä aikaa, kun Pokemoneja oli vain se 150 tms. Jokin aika sitten näin netissä ihanan leikkisät Pokemon-aiheiset kynnet, ja pakkohan niitä oli itsekin kokeilla! Tässä siis pokepalloja kätten täydeltä.



Sellasta tällä kertaa! Osallistuin näillä kynsillä muuten elämäni ensimmäiseen konferenssiin, taisi lapsekkuustaso nousta näitten takia kun yhdestä esityksestä en ymmärtänyt mitään :D Valkoinen lakka H&M White, punainen Barry M Bright Red ja musta Two-way nail art pen.
I saw a picture of Pokemon nails somewhere online and I just had to try these out! I love how playful they are, somehow nerdy and childish at the same time :)

torstai 10. marraskuuta 2011

Army cheetah

Jotenkin ei ole meikkaaminen kiinnostanut viime aikoina, olen tehnyt kouluun vaan meikkipohjan ja sillä on menty. Tänään huima panostukseni oli ripsiväri, kulmaväri ja nopeasti sudittu neutraali luomivärikombo. Ulkona on pimeetä joten siellä ei kukaan erota ja suurimmalla osalla tunneista on vain kavereita, joten ihan sama. Inspistä odotellessa! Siihen asti, kynsiä!

Lakkailin kynnet ihanalla Isadoran Forestilla, mutta jäin kaipaamaan vähän jotain. Ajattelin kokeilla leopardikynsiä, kun en ole sellaisia ikinä itse tehnyt. Valitsin aika armeijahenkiset värit, ne pyöri valmiiksi pöydällä ja sopi Forestiin passelisti, joten en jaksanut alkaa liikoja miettimään. Ruskea ja musta two-way nail art -lakkoja.



Mielestäni kuviot onnistuivat ihan hyvin ekaksi kerraksi. Tein ovelan testin kysymällä avokilta, että tunnistaako mikä kuvio on kyseessä. Vastaukseksi sain "pantteri", eli close enough! Nämä kynnet oli jostain syystä ihan älyttömän vaikeat kuvata, luulen ettei värien välillä ole tarpeeksi kontrastia :(




This was my first attempt at freehanding a leopard print. Colourwise I should've chosen colours that would've had a stronger contrast with each other, but hey, can't always win. I'm quite happy how the print itself turned out since I'm completely useless at freehanding anything.

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Mac me up

Jotkut ehkä muistavatkin, että hankin kauneusmessuviikonloppuna Macilta muutamia tuotteita. Olen nyt parisen viikkoa kokeillut niitä, ja voisin kirjoittaa vähän kokemuksia. Macin pisteeltä mukaan tarttuivat Studio Sculpt -meikkivoide, Select Cover-up peitevoide ja varjostusväri.


Studio Sculpt -meikkivoiteen ostin (tai no, äiti osti) sävyssä NW20. Olin jotenkin yllättynyt tästä, olin ihan varma että olisin NW15, pidän kai itseäni kalpeampana kuin olenkaan. Väri on ihan täydellinen match, ihanaa kun voi kerrankin olla täysin varma meikkivoiteen sävyn sopivuudesta. Koostumukseltaan tämä on aika paksua, ja sekoitankin tähän aina noin puolet kosteusvoidetta Macin myyjän ehdotuksen mukaan. Tätä kuluu minulla kerralla noin herneen kokoinen nokare, eli on riittoisaa. Tässä on hyvin pigmenttiä ja tätä voi halutessaan kerrostaa. Pinnan tämä jättää hieman kiilteleväksi, eli puuterointi on hyvin suositeltavaa tämän kanssa. Tässä on myös aurinkosuojakerroin 15. Hintaa tällä oli reilu 30 €, mikä on mielestäni ihan ok näin hyvästä tuotteesta. Ainoa huono puoli lienee, että tuubista on vaikea seurata tuotteen kulumista.


Select Cover-upin hankin ensisijaisesti tummien silmänalusten peittoon, ja siihen tämä onkin ihan kingi tuote! Minulla on mm. Bobbi Brownin Creamy Concealer ja Make Up Storen Cover All Mix, mutta ne on minun silmänalusiholle liian paksuja, ja ne jää väistämättä pieniin juonteisiin kiinni ja paakkuuntuu. Select Cover-up on nestemäistä, joten tätä on paitsi helpompi levittää, jää tästä kauniimpi, ohuempi kerros. Tästäkin minulle valikoitui sävy NW20. Tämä maksoi hieman alle 20 €, olisikohan ollut 18 €? Tämänkin sponsoroi ystävällismielisesti äitini.


Varjostusväri on Powder Blush sävyssä Harmony. Oikein hyvä ruskea mattasävy, jolla saa kauniisti varjostettua kasvoja. Käytän tätä yleensä ohimoilla ja poskipäiden alla, ja hyvin on toiminut. Tällä ei kovin helposti saa väriövereitä naamalle, eli sopii aloittelevallekin varjostajalle. Hintaa tällä oli n. 20 €, en nyt ihan tarkkaan muista. 


Studio Sculpt, Select Cover-up, Harmony
Täytyy vielä sanoa, että Macin pisteellä oli ihan tajuttoman mukava ja asiantunteva myyjä! Meinasin ensin katsoa ihan vaan peitevoidetta, mutta myyjä oli niin kiva että innostuin kokeilemaan sitten muitakin juttuja. Tykkään siitä, että voi reilusti kysellä juttuja ja vähän rupatella, minulle tulee välillä jollain kalliimpien merkkien tiskeillä vaivaantunut olo jo pelkästään tuotteiden katselusta kun tuntuu että myyjien silmät porautuvat niskaan.

My new(ish) Mac products! I got Studio Sculpt foundation, Select Cover-up concealer and Powder Blush in Harmony about two weeks ago, and I'm in love with them! The foundation is a bit thick and I always mix it with moisturizer (about 50-50 is a good formula). It has great coverage and SPF 15. The concealer is very nice, too, since the fluid doesn't get stuck on my mini wrinkles under my eyes. The foundation and the concealer together manage to cover the veins under my eyes, too, which is just about the greatest thing ever! Powder Blush in Harmony is a great shade for contouring, I love how it applies so easily.

maanantai 7. marraskuuta 2011

Mad Hatter - burleskilookkeja

Lauantaina ystäväni laittoi viestiä että huvittaisko lähteä Tampereen Cafe Europan järjestämään Mad Hatter -tapahtumaan, jonka jujuna oli Glo-kampaamon henkilökunta luomassa asiakkaille burleskihenkisiä kampauksia Cafe Europan väen väkertämillä hiuslaitteilla koristeltuna. Tottakai huvitti! Ei muuta kun äkkiä siistiytymään ja menoksi.

Paikan päällä oli jonkin verran jonoa kampauksiin, mutta jossain tunnissa päästiin itsekin laitettaviksi. Paikalla oli Glo:sta kaksi kampaajaa, mun hiukset laittoi Milla Räisänen, ja ihanaa työtä tekikin! Hiukset kiharrettiin ja pörrötettiin ja koristeeksi laitettiin aivan upea riikinkukko. Milla sanoi että mun kampaus oli myös hänen mielestä illan onnistunein, joten jee :) Kaverin kampaajaa en netistä löytynyt, mutta oikein mukavan oloinen tyttö hänkin. Kaverille tehtiin myös kiharoita, joskin hieman hillitymmässä kaavassa. Hiuksiin hän valitsi ihastuttavan hattusen.




Hienosti muokkasin naaman piiloon ;D

My friend and I went to Cafe Europa on Saturday night and there was this Mad Hatter party with hairdressers making burlesque-inspired hairdos for customers. We got to pick ourselves pretty hats or other hair ornaments to put in our hairdos. I went for a huge peacock and my friend chose a pretty little hat. I was really happy with my hair and the hairdresser said it was her favourite of the night too.