tiistai 16. elokuuta 2011

Unelmien suukkosuu

Moi!

Vaikka useimmin jätän huulet huulet paljaiksi tai sipaisen niille vain vähän väriä, niin suuri rakkauteni on kunnon punahuulet. Punaiset huulet saa nuutuneenkin olemuksen pelastettua, ja oikein valittu sävy fuskaa hampaatkin vaaleammiksi. Seinäruusuille tämä ei sovi, koska poikkeuksetta ihmiset katsovat pidempää, kun huulet on punannut kunnolla.

Oman meikkiarsenaalini helmi tästä sarjasta (Revlonin kestopuna) hävisi pari vuotta sitten, ja koska en ole löytänyt samaa väriä enää uudestaan mistään, olen joutunut hankkimaan sille korvaajia.Goshin Jumbo Lip Gloss Pencil Gypsy Red, helppo ja hyvä huulikiiltokynä punasuun ystäville. Väriä saa kerrostettua jonkin verran, kiiltää hieman, mutta ei samalla tavalla kuin nestemäiset huulikiillot (vertaa No7 ja Maybelline) ja kestää huulikiilloksi hyvin. Tämä on hieman unohtunut meikkipussin pohjalle, mutta mukava kaveri siitä huolimatta.

No7 huulikiiltomainen Lust on värinsä puolesta aivan ihana, tällä saa kunnon Pepsodentit huijattua itselleen. Valitettavasti tämä ei pysy huulilla kovin hyvin, väri paakkuuntuu tiettyihin kohtiin (tämän näkee jo kuvasta) ja lähtee matkoihinsa ilman kunnollista rajausta.

Lumene Natural Coden Vintage Red on peruskiva ja helppo puna, ei mitään mullistavaa. Tämä on koostumuksensa, värinsä ja kestävyytensä puolesta lähin korvike entiselle rakkaalleni, mutta en ole silti tykästynyt tähän kovinkaan paljon. Makuuni ehkä hieman liian sinertävä.

Tämän hetkinen suosikkini onkin ehdottomasti Maybelline Color Sensational Gloss Red Love. Tällä saa kivasti väriä ja kiiltoa, mutta ei ole arkeen liian juhlava tai juhlaan liian arkinen. Miinuksena mielestäni tunkkainen haju, on aina ikävää jos meikki haisee pahalta.

Pidättekö te punaisista huulista?